fredag 6 november 2015

Jobba gratis åt staten

Enligt miljöpartiet kan 15 000 invånare i Sverige spara en miljard åt samhället genom att ta emot flyktingar i hemmet och få betalt av staten. Ersättningen skulle då bli mindre än den blir nu när företag gör det. De tänker sig att en person kan få 2 000 kronor i månaden för att ta emot en flykting. Ja det betyder att den ska bo gratis hemma hos människor då. För så höga boendekostnader har vi i landet.

Miljöpartiet tycker att människor ska jobba gratis åt staten när partiet har misslyckats med sitt uppdrag att ta hand om hela världen. Vanliga människor ska sopa upp efter politikernas oförmåga att se hur världen fungerar och ser ut. I natt fick ett 50-tal asylsökande ligga på madrasser på golvet i receptionen hos Migrationsverket i Norrköping. Boendeplatserna är absolut slut.

I går kom kring 1 500 asylsökande till Skåne och i dag räknar man med 1 700 nya asylsökande. Det finns helt enkelt inga platser längre och att Tyskland ändrade sina regler för flyktingar den 1 november gör att strömmen till Sverige inte avtar. Här skrev jag tidigare om detta. Jag har också konstaterat tidigare att det skulle gå snabbt med kollapsen nu när vi har denna vänsterregering och nu är vi redan där. Nu tycker jag att skådespelaren Kjell Bergqvist kan rycka in tillsammans med andra rika svenskar. Frivillighjälp, som är gratis inom landet är det enda som återstår. Eller att höja skatten med ett par kronor i alla kommuner. Heja Sverige!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar