onsdag 30 december 2015

Det blir sämre nästa år

Inte ens socialdemokratiska väljare tror att det blir bättre nästa år fast statsminister Stefan Löfven har sagt att vi har stor tillväxt och att arbetslösheten minskar. Men eftersom han inte är ekonom har han glömt att berätta att det är medborgarnas egna pengar som går runt i ett system där vi satsar mer och mer på nya ankommande medborgare. Och att arbetslösheten minskar kan bero på ett byråkratiskt system där människor också blir anställda av skattemedel, av våra pengar således. De som redan finns i landet. Rundgång där också. 

Det är klart att vi kan hålla på att ge varandra pengar och tvätta varandras ryggar, men ekonomiskt sett blir det ingen vinst av detta. Dock mår vi väl bättre om vi tar hand om varandra, men som det nu är så är det utifrån kommande som ska tas om hand. Exemplet jag skrev om i går är typiskt där flyktingar är inhysta på en gård, Grännaforsa i Alvesta, som har använts för brunnsdrickande i början av 1900-talet när man inte kunde bota tuberkulos, som har varit behandlingshem och nu hyser flyktingar.

Vi har ett behov i Sverige att alltid ha folkgrupper, som måste tas om hand, för så är vårt samhälle uppbyggt. Vi ska inte klara oss själva och när vi gör det så behöver fler importeras, som vi kan ägna vår kristet förankrade kultur.  Så att vi får vara barmhärtiga samariter. I undersökningen som SVT har gjort tror 53 procent att vi får sämre ekonomi nästa år. Integrationen av flyktingar blir också sämre tror 54 procent. Skolan blir sämre tror 45 procent och sjukvården också. Det tror 51 procent. Sämre tider helt enkelt. Vi får väl hålla humöret uppe ändå. Fira livet varje dag vi lever! Trots allt. 

PS. Inga tiggare i dag utanför affärerna. Det är jag tacksam för, är obehagligt att gå förbi dem. Jag har bara så det räcker till mig själv. Och tycker inte det är värdigt att tigga. Har jag aldrig tyckt. DS.

1 kommentar: