måndag 18 juli 2016

Migrationsverket ställer in modulhus

Migrationsverket har insett sin brist på kompetens och ska inte bygga modulhus tillsammans med några kommuner. Det är helt enkelt inte verkets uppgift. Migrationsverket backar således från den uppgiften. Men på Sveriges Radio framställs detta som allvarligt ifall kommuner förlorar pengar. 

Det vore ännu allvarligare om Migrationsverket inte nu började dra tillbaka sina tentakler från alla möjliga kompetensområden, där de inte har några kunskaper. Förra året fick de grönt ljus för allt från regeringens sida och hur mycket pengar som helst. Det är allvarligt ifall ett statligt verk kör på utan anledning. Särskilt nu i år då asylsökandena har gått ned till miniminivå. Det är helt enkelt så att invasionen från muslimska länder har avtagit därför att regeringen insåg sent i höstas att Sverige inte klarade mer.

Här skrev jag tidigare om Migrationsverket som hydra och att det planerades modulhus för 2 000 personer på lilla Ivön i Skåne, där en camping skulle bebyggas. Naturligtvis helt vansinnigt. 

1 kommentar:

  1. TextTV var ännu lite roligare i morse och hävdade att modulhusen
    skulle läggas på is. Apropå hållbara byggen och årstidernas gång ...

    SvaraRadera