onsdag 9 november 2016

Hatbrott mellan nya svenskar

I Surahammar i Västmanland överfölls en homosexuell man i måndags för att han är just detta. Hände på ett asylboende, som ska garantera alla människors liv och hälsa. Mannen blev anfallen med gafflar och stolar av flera andra. Han attackerades i matsalen. De heterosexuella på boendet hatar alla homosexuella och skriker ut sitt hat varje dag. Det säger både vittnen och offret självt. 

Mannen fördes till sjukhus, men fick återvända senare på natten till boendet. Han fick sår både i ansiktet och på kroppen. De homosexuella säger att det känns farligt att bo där. De andra är fler än de och de själva vill bo någonstans där det är säkert. Verksamhetschefen på Attendo ABT, som har hand om boendet, säger att hon väntar på polisens utredning om saken. Polisen rubricerar händelsen som ett hatbrott. Här är vad polisen skriver om detta. Ett femtontal personer misshandlade en 20-årig man. Fegt!

Här har jag tidigare skrivit om när det brann i somras på herrgården i Surahammar. En asylsökande tände på sitt asylboende. Samma asylboende som nu drabbats av hatbrott.

1 kommentar:

 1. Här kan Mona Sahlin göra en insats.
  Utrusta henne med låda Toblerone (men den ska vara inhandlad med rekvisition ej med kontokort kopplat till skattebetalarna då risken finns att annat inhandlas för eget bruk ).
  En myskväll inrättas med vederbörande inblandade,där Mona i försonade ton förklarar hur diskrimineringslagarna i Sverige fungerar.
  I halvtid förplägas det med en kopp kaffe och Toblerone.
  Sen kan ju Mona förstärka det hela genom att visa Pressbilder då hon tågar i diverse Prideparader och håller tal.Man vet ju aldrig hon kan kanske omvända någon eller några böghatare i asylförsamlingen.
  Om hon nu mot förmodan måste erhålla skydd av något slag så kan hon hyra in Lingonpolisen (Securitas )för egna pengar.

  SvaraRadera