lördag 7 oktober 2017

Kim Walls huvud och ben är funna i Danmark

UPPDATERAT
Polisen i Danmark har funnit Kim Walls huvud och ben. Det är inte tecken på någon fraktur på Kim Walls huvud. Man har också funnit tyg och en kniv i en påse. Allt var nedsänkt och hölls på plats av metallbitar. Detta betyder att Peter Madsens förklaring att allt var en olycka och att hon fick en lucka i huvudet på u-båten är en lögn. På hennes torso har tidigare hittats stickskador av en kniv. Huvudet har konstaterats vara Kim Walls genom att tänderna har identifierats som hennes. Ett mycket groteskt mord, men man har också hittat filmer med mord på kvinnor i Peter Madsens dator. Han har förklarat detta med att han har haft en praktikant. 
12.10.2017
En minnesstund hölls i går kväll för Kim Wall på hennes universitet Columbia i USA. Hon var den som ville berätta sanningen och hyste en kärlek till yrket och hennes nyfikenhet var gränslös, sade en av hennes lärare. Kims mamma Ingrid talade under minnesstunden. Hon ville veta hur världen fungerade och hon ville göra skillnad, sade hennes mamma. 

Här skrev jag tidigare om Kim Wall.

29.11.2017
Polisen i Danmark har funnit två armar. Det är ännu inte bekräftat att det är Kim Walls, men troligen är det så. Då har familjen en hel kropp att begrava. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar