lördag 21 oktober 2017

Spotify hjälpte inte terroroffer gör Sverige det?

De efterlevande föräldrarna till terroroffret Chris Bevington på Drottninggatan vädjar till statsminister Stefan Löfven om hjälp. Familjen med efterlevande  har inte fått tillräcklig hjälp av företaget Spotify, som han jobbade på i Stockholm. Nu behöver hans änka och två små barn att Sverige griper in. De bor här. Det sista Chris Bevington gjorde var att kasta undan sin 7-årige och äldste son så att han överlevde, men sonen är starkt traumatiserad. 

Föräldrarna till Chris Bevington ber om hjälp för sin svenska svärdotter och de båda barnbarnen. Föräldrarna ber "att Sverige tar hand om och stöttar sina offer för terrorism". De menar att stödet var stort i början och också löftena om detta, men sedan när tiden gick har allt ändrat sig. De vill inte längre ha bara ord utan handling. De vill att Sverige och Stockholm tar hand om de efterlevande. Stödet är nästan borta och därför ser de ingen annan utväg än att skriva till statsminister Stefan Löfven. De båda farföräldrarna tackar för det kondoleansbrev som de fick från statsministern direkt efter terrorattentatet, men nu är de i desperat behov av ett mer påtagligt stöd till familjen. Det var hans bästa vänner som startade en insamling till familjen efter att Chris Bevington dog. Hans efterlevande änka bor i Stockholm.

Terrorattentatet i Stockholm ägde rum den 7 april i år. Här skrev jag om detta då. Här skrev jag om de dödade i terrorattacken. 

Chris Evington dog i terrorattacken på Drottninggatan.
Hans föräldrar vädjar nu om hjälp.
Faksimil från Google.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar