måndag 18 december 2017

Sverige är landet som behöver räddas

För tre år sedan skrev jag ett inlägg här på bloggen med rubriken "Minska flyktingkostnader". Då trodde alla att det hemska scenariot kunde inträffa under 2015 att det skulle komma rekordstora antalet 100 000 flyktingar. Som vi vet kom det 163 000 och den röd-gröna regeringen blev tvungen att dra i nödbromsen i november 2015. Redan då i december 2014 skrev den franska tidningen Le Monde om Sveriges förlorade välfärdsmodell. Men som alla vet tar det lång tid att vända en oljetanker som sprungit läck. Sverige hade setts som ett föregångsland ända sedan 1960-talet. Nu var det slut med detta. 

Under de tre åren sedan dess har statsministern och de styrande partierna långsamt vänt en smula mot den massinvandring som skedde. Senast nu när det har visat sig att människor (läs kvinnor) inte längre vågar gå ut i Malmö och de ska akta sig för mörka platser. Och var finns inte dessa när det knappt blir ljust i december? Våldtäktsmän letar nämligen efter ensamma kvinnor som de kan våldta i grupp. Vi har det ungefär som på 11-1200-talen i Sverige då kvinnofrid proklamerades precis som kyrkofrid, hemfrid och tingsfrid. Tänk att landet har backat så många hundra år.

Nu har vi också en terrorrättegång att se fram mot i februari nästa år. Vi har fler mord än någonsin i Sverige fast den officiella statistiken släpar efter, men den räkning jag själv utför ligger kring 150 mord i år gentemot 70-110 som annars sägs från Brå. Människor känner sig otrygga och i Nacka samlades föräldrar nu när sex personrån inträffade, varav fyra av dem under en tiominutersperiod. Och allt skylls på att det är så mörkt. Nej det beror nog av att vi har så många kriminella ungdomar i landet. 

Inte ska vi utvisa dem heller som är medborgare i andra länder när de begår brott. De stenslungande somalierna i Göteborg får fängelse, men behöver inte åka hem igen till Somalia. Fast de båda är medborgare i landet Somalia. Här får ni namnen av Expressen på de dömda. Och till den politiska elitens förvåning har man nu upptäckt att också muslimer kan vara antisemiter. Detta efter en demonstration i Malmö med hot mot judar från palestinier. Sveriges problem växer hela tiden genom att landet så länge har stoppat huvudet i sanden och inte velat se vad som utspelar sig inom dess gränser. Vi har levt länge i sagornas värld med Rousseaus den gode vilden som ideal. Bara de stackarna fick komma hit skulle de genast bli godast av de goda och lyfta vårt samhälle. Nej det är enbart en romantisk föreställning!
Ha nu en riktigt God Jul och begrip nu
att bilden föreställer en saga.
Trevligt att tänka på men
icke sant i vår kalla verklighet. 

Foto av julkort av
Mialotta Arvidsson MarsInga kommentarer:

Skicka en kommentar