torsdag 18 oktober 2018

Det är väldigt synd om Hossein Jafary

Hossein Jafary är 19 år boende på Lidingö, och han och hans kompisar kan inte swisha pengar till varandra utan att det påverkar försörjningsstödet. Herreminje! Vilket land vi lever i. Det är ju rent av horribelt så efterblivet tänket är i Sverige. Naturligtvis ska 19-åringen och hans kompisar kunna swisha hur stora summor som helst utan att det påverkar det lilla, lilla försörjningsstödet. 

Vanliga svenska ungdomar kan swisha varandra. Men inte Hossein Jafary och hans nytillkomna svenskar som lever på försörjningsstöd. Det är absolut diskriminering av en minoritet av ungdomar som kommer utifrån. Att sitta på kaféer och restauranger och ha det trevligt tillsammans är deras mänskliga rättighet. Och att bli omhändertagen av pensionärer som är snälla. I det här fallet heter de Allan Carlsson, 70 år och Annette Svensson, 69 år. Hos dem bor Hossein Jafary i Gåshaga på Lidingö.

Men Hossein Jafary är en av de ensamkommande ungdomarna som har fått upptäcka Sveriges hårda verklighet. Pengar som kommer in via Swish räknas som inkomst och då minskar försörjningsstödet. Ren och skär diskriminering av ensamkommande! 

Ann Heberlein (m) tycker så här om Hossein Jafarys klagan i Aftonbladet: 

EN FLYKTINGS KLAGAN

1) Hur kan en person med försörjningsstöd ha råd att äta på restaurang flera gånger i månaden?
2) På vilket sätt är det en kränkning att nödgas använda kontanter istället för att swisha?
3) Varför anser sig Hossein ha rätt att kräva ditt och datt? Skaffa dig ett arbete, tjäna egna pengar så kan du swisha hur mycket du vill!
4) Hur tänker journalisten som skriver en dylik text? Anser journalisten att Hossein utsätts för ett övergrepp av kommunen och att journalisten genom att skriva om detta belyser ett fruktansvärt brott mot mänskligheten?
5) Varför publicerar Aftonbladet detta? Det är exakt den här sortens omotiverat gnäll från människor som lever på andras pengar som ökar ilskan och vreden i samhället.
För övrigt gäller regeln alla med försörjningsstöd och är alltså inte ett utslag av illvilja mot just ensamkommande.


Här på Norra Hamnpromenaden i Gåshaga på Lidingö
blir Hossein Jafary omhändertagen.
Men han ska naturligtvis ha mera pengar av oss!
För övrigt tycker jag det här är
svenskheten i sin broderade prydno.
Piska dig hårdare, sade Ingmar Bergman. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar