söndag 6 september 2020

Sverige tas över av klanerna

Det finns ett 40-tal klaner i Sverige som alla ser släkten som nummer ett och det demokratiska landet Sverige som nummer två. De vill inte integreras och har kommit hit för att skaffa sig makt och pengar. De uppfostrar sina barn till att fortsätta med kriminalitet och det är klanen som gäller framför allt och tystnadspliken är total. 

Det är Mats Löfving vice rikspolischef som för första gången berättar om detta i Sverige. Detta vet polisen nu, men politikerna är inte medvetna om denna stora förändring i landet. Förutom i de största städerna Stockholm, Göteborg och Malmö så finns de kriminella klanerna i Södertälje, Jönköping och Landskrona.

Klanerna ordnar giftermål med varandra och ägnar sig åt narkotikabrott plus utpressning, men tar sig också in i näringslivet och kommunerna för att få mer makt. Ett klassiskt maffiabeteende med andra ord. 

Denna utveckling menar Löfving inleddes 2012 och har pågått sedan dess. Sveriges migrationspolitik hjälper naturligtvis till i detta och Löfving menar att politikerna har varit naiva och trott att det skulle gå att integrera dessa nya folkmassor. Nej, istället så pågår ett lågskaligt inbördeskrig i Sverige fast polisen har försökt att rädda några från att bli mördade, kring ett tiotal har de lyckats informera och därmed få dem att slippa bli nedskjutna och mördade.

Dessa gäng omtalas inte riktigt ännu, men består av åtminstone 5 000 medlemmar som tar på sig att göra allt när någon ledare fängslas eller skjuts ihjäl. För ett år sedan fanns drygt 15 000 i polisens och Säpos register, som ägnade sig åt organiserad brottslighet och våldsbejakande extremism. Två tredjedelar var födda i Sverige, men hade rötterna i ett annat land. 

Hur ska det då gå att komma åt detta? Inte är det möjligt det med nuvarande politik, där ungdomar som ingår i gängen och mördar från straffet ungdomshem, som det dessutom går att rymma ifrån ganska lätt. Det behövs en ändring i lagstiftningen, som mer liknar Danmark, där det inte som i Sverige går för de kriminella att tiga och anpassa vad de säger i rättegången enligt det åtal de och deras advokat kan läsa igenom. I Danmark behöver inte de kriminella gängen få veta allt i förväg utan åklagaren kan komma med nya frågor i rättegången. Dessutom får de dubbla straff om det visar sig att de tillhör gäng. Och två svenska ungdomar dömdes där nyligen till 20 års fängelse för mord.

Det naiva Sverige där vi vill vara goda mot alla nytillkomna måste försvinna så fort det är möjligt, men det kommer att ta tid. I Danmark tog det kring 15 år att få gängen att minska. Och då har de haft helt andra politiker vid makten än vad som nu finns i Sverige. 


Klanerna finns både i de största tre städerna
 plus i Södertälje, Jönköping och Landskrona bland annat säger
Mats Löfving vice rikspolischef till TV4-nyheterna.1 kommentar:

  1. Dock, det måste konstateras att EUs ledande nation, Tyskland, också
    har det här problemet och att det är större där och dessutom verkar
    ha funnits längre där än hos oss här i Norden ...

    SvaraRadera