fredag 12 februari 2021

Ygeman, Morgan och Löfven gör allt för sin egen makt

 Vi har en regering som är uppbunden till händer och fötter av andra partier och främst då miljöpartiet och centern. Liberalerna försöker de hålla borta från att ta strid om ändringar i januariavtalet. Löfven och grabbarna Morgan och Ygeman ska till varje pris hanka sig fram för att få behålla makten. De är redo att anklaga vem som helst för vad som helst för att detta ska ske. Senast ljög Ygeman friskt när det gällde energin. Han menade att vi importerar mindre el nu än förr. Lögn förstås. Och han vågade inte ställa upp mot liberalernas Nyamko Sabuni i en debatt. 

Så tröttsamt med icke fakta när vintern nu håller sitt grepp om Sverige, precis som den gör de flesta vintrar, men det kallas aldrig klimatförändring, utan det är väder. Fast SVT har visat kartor nu över att det var varmare fram till 1990 än det har varit sedan dess i södra Sverige denna årstid. Det är ju där i söder folket för det mesta bor och här har det varit minus 5 grader i avvikelse från det normala fram till nu under denna period från 1991, men det finns inga upprörda kommentarer att finna om detta. Bara om uppvärmningen av världen. Men isen ligger där som den alltid har gjort vid Nordpolen. Elpriset ligger på en krona nu i södra Sverige per kwh medan i norr betalar invånare halva priset. Nu är det faktiskt kallare i söder än i norr enligt kartan SMHI tillhandahåller. Vädret visar att världen är upp och ned även geografiskt. 



Så här såg det ut 2016, bilden är från det året, men så här ser det ut också nu i dag. Vintrarna slutar aldrig, bara i miljöpartiets fantasi. Jo det här är hemma hos mig lika långt norrut som Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar