tisdag 30 november 2021

Här är alla minstrar i den nya Titanic-regeringen

UPPDATERAT

Jo det gick inte att få fram ministrar i DN eller Svenskan, för där var det betalvägg. Dock hade DI hela listan så den får ni nedan. Det här är en Titanic-regering som kommer att sjunka som en sten, när alla skandalerna har hopat sig för att denna regering är så svag. Hoppas att de tio månaderna går fort som ett snabbtåg och att därmed plågan blir kort. Det här är det närmaste en samlingsregering vi har haft sedan andra världskriget. Det säger en del. Och de ska regera med en borgerlig budget. Något förtroende har jag inte haft på länge för socialdemokratiska regeringar. 

14:25

Det brann ombord på Titanic redan när skeppet lade ut från kaj i Belfast och hon gav sig ut på sin färd. Så det var orsaken till att hon sjönk, för branden i kolboxen hade försvagat fartygets plåtars utsida. Men ingen ville höra talas om denna orsak när hon hade gått under, utan det var kaptenens fel. Den här regeringen liknar Titanic på så vis att den är svag redan vid sjösättningen. Och kaptenen/statsministern kommer att få däng för allt, även om det är något annat/annans fel. 

1.12.2021

Annika Strandhäll jagas av kronofogden. Så dåligt! Så hon är lika slarvig som Mona Sahlin? Det är den första skandalen som nosats fram av SVT i regeringen vad jag förstår. Hon är ny miljöminister. Hon har haft nio skulder hos kronofogden. Fler skandaler lär komma! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar