söndag 13 februari 2022

Demonstration mot socialtjänsten i Göteborg

Joakim Lamotte sänder live härifrån Göteborg och Gustav Adolfs Torg, där demonstration pågår mot socialtjänsten i Sverige. Och att denna kidnappar barn och säljer dem. Plus att de tvingar dem att bli kristna och att äta fläskkött. Dessa påståenden är naturligtvis bara bluff och båg, men de har nu spritt sig genom sociala medier över hela Mellanöstern. Som tack för att vi har tagit emot 2 miljoner invandrare till vårt land. En del av dem vill inte följa de lagar och regler som finns i Sverige. Eller säger sig inte känna till dem.

Här skriver SVT om varför denna kampanj pågår.  

Här är tre fall som har gjort att denna kampanj har kommit till stånd. 

Här skriver Expressen om ett skånskt fall, som har rört upp känslorna. Vi vill ha våra barn skanderar deltagarna på Gustav Adolfs Torg i Göteborg. Joakim Lamotte försökte intervjua deltagarna, men fick inte. 

Den här mannen hade åkt från Kalix för att demonstrera mot socialtjänsten. Den hade tagit hans barn, men han ville inte säga mer. 

Den här mannen från Malmö hade blivit av med två barn. Mer ville han inte förklara. 

Till slut fick Joakim Lamotte någon att säga att föräldrarna alltid har rätt att träffa sina barn. Denne man sade att det finns anställda vid socialtjänsten som inte tycker om invandrare. 
Föräldrarna har kommit från kriget så man måste ta hänsyn till dem för att de inte vet vad man får göra i Sverige med sina barn.  

Alternativ för Sverige dök upp med en banderoll och det blev lite oroligt, men de som anordnade demonstrationen fick de unga männen att backa. 


1 kommentar:

  1. Om du mister ett barn står dig inte tusen åter men kanske ändå mera
    än genomsnittet i en hel del av de här aktuella fallen ...

    SvaraRadera