onsdag 16 februari 2022

Så pinsamt med Annika Strandhäll

 Nu måste statsminister Magdalena Andersson återigen säga att hon har haft ett allvarligt samtal med klimat- och miljöminister Annika Strandhäll för hon har haft eller har tio olika betalningsförelägganden hos kronofogden sedan 2018. Det måste vara väldigt pinsamt med en sådan minister. Hon är hundra gånger värre än Mona Sahlin, som fick gå för att hon misskötte sin Tobleroneaffär. Vad är det med s-kvinnorna? Varför kan de inte sköta sin ekonomi?

Annika Strandhäll behöver läxas upp i Lyxfällan tydligen, för hon har ingen ordentlig koll varje månad på sina utgifter. Det är inte så svårt. De flesta klarar av detta, men inte hon. Varför straffar hon sig själv på detta sätt? För på något annat sätt kan detta inte ses. Att inte ta hand om sin ekonomi är att inte ta hand om sig själv. Hon skyndade sig att betala sin skuld till Värmdö kommun, när DN upptäckte den. Men först försökte hon påstå att den hade betalats i januari. Men den betalades efter att DN hade pratat med henne. För fyra dagar sedan. Hon säger att hon håller på att flytta från Värmdö kommun. Jo det vore väl bra!



Så här såg statsminister Magdalena Andersson ut när hon återigen måste försvara Annika Strandhäll. Helt tom blick. Hon verkade ha rymt från kroppen. Inte undra på att hon är trött på Annika Strandhäll, men det går ju inte att avsätta henne före valet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar