torsdag 2 juni 2022

Amber Heard tog sig vatten över huvudet

Jag förstår mig inte på historien mellan Amber Heard och Johnny Depp. Det framstår som helt klart att Amber Heard var en sårad ung dam redan när hon gifte sig med Depp. Men hur de kunde finna varandra är för mig obegripligt. De verkar inte passa ihop överhuvudtaget. Johnny Depp som nu är 58 år gifte sig med Amber Heard som nu är 36 år. Stor åldersskillnad. De båda lärde uppenbarligen inte känna varandra alls innan de gifte sig. Hon har något slags pappakomplex för det har väl de där kvinnorna? Hennes pappa är också skådespelare och är 72 år gammal. Dessutom dejtade hon tjejer innan Johnny Depp. 

Obegripligt att Amber Heard gick ut offentligt med historien om sitt liv i Washington Post av alla medier. Istället för att ta itu med vad som hade hänt henne. Hon påstår att hon har utsatts sedan tonåren för sexuella övergrepp. Jaha. Och det måste ju ha orsakat rätt stor skada hos henne. Man kan aldrig älska någon annan förrän man älskar sig själv. En gammal känd visdom, som hon inte verkar ha begripit eftersom hon så totalt har gått in för att spela offret. 

Hon trodde att hon skulle lyfta världen och kvinnorna, men blev själv krossad, som hon säger. Det är så naivt så det måste ha varit en mycket skyddad barndom hon har haft, där hon inte utsattes för något alls förrän hon hamnade på amerikansk högskola som tonåring. Men att inte ty sig till kvinnorna och i den kretsen berätta vad hon hade utsatts för, utan att dra allt in i ett förtalsmål var ingen bra idé. De 100 miljoner kronor hon ska betala hoppas jag att någon kan bistå henne med. En insamling vore väl bra. 

USA:s civila mål är obegripliga för oss i vårt lilla land, där ingen alls kan få så stora skadestånd. Men Johnny Depps karriär blev sargad av hela den här historien. Och den civilrättsliga delen behöver inte vara slut än. Hur det ska gå med Amber Heards karriär vet ingen. Hon kan ju alltid bli kvinnosakskvinna istället, för att gå vidare med sitt liv. Hennes mamma Patricia Paige dog 2020 och det var förstås svårt för dottern. Mamman blev 63 år, vad hon dog av är inte offentliggjort. Amber Heard har helt tagit avstånd nu från den manliga världen och skaffat barn på egen hand förra året. 


I Aquaman spelade Amber Heard drottning av havet, men i verkligheten tog hon sig vatten över huvudet när hon skulle ta på sig alla kvinnors utsatthet. En total felbedömning. Dock finns hon med i nästa film Aquaman II, men i en reducerad roll. Den har premiär nästa år. 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar