onsdag 15 juni 2022

Två miljoner pensionärer får det knappast bättre

 Har inte orkat skriva om alla turer i riksdagen där vänstern och högern nu slåss om pensionärerna och deras röster. Vilket förslag är bäst? Det finns ännu inte något förslag om jag har begripit det rätt, för det kommer ännu en ändringsbudget nästa vecka och vilden Kakabaveh försöker fortsatt att styra landet. Inga fler miljoner mot hedersförtrycket i budgeten och inga vapenleveranser till Turkiet. Då stödjer hon inte socialdemokraterna om detta förekommer. 

Så tjatigt så vem orkar bry sig. Det är nog inflationen som tar mest av pensionerna. Var med förra gången det begav sig år 1991 när allt blev knas. Jag slutade den gången på DN för att rädda familjen från att gå från hus och hem hösten 1992 när räntan gick upp till 500 procent. Det var den gode socialdemokraten Bengt Dennis som lyckades med den bravaden som riksbankschef. Dessutom var jag rätt trött på DN då. 

Vi får väl se hur väl partierna lyckas den här gången, men kanske spelar det ingen roll vem som regerar, bara vi blir av med vilden Kakabaveh och inte får fler av den sorten. Det betyder att alla väljare måste rösta så att det blir en riktig majoritet och inte denna vansinnesbalans, där socialdemokraternas kåthet efter makten alltid bestämmer. Byt regering i höst alla pensionärer! Sluta rösta på er ungdoms socialdemokrater. De finns inte längre!

Det är de här båda som håller statsministern som gisslan. Kakabaveh genom sin röst i riksdagen och Erdogan genom sitt nej till Sveriges inträde i Nato. Varför ska dessa utlänningar bestämma över Sverige?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar