måndag 18 juli 2022

En 15-årig flicka mördade sin lillebror i Vällingby

UPPDATERAT

 Det blir värre än tidigare tydligen. Inte mördar flickor barn? Men det hände här vid Frostviksgatan i Vällingby. Och mordet skedde inomhus säger polisen. Det är således en 15-årig flicka som har mördat sin 10-årige lillebror. Vad är det som händer i samhället? Hon har tydligen varit våldsam tidigare och nu lyckats att ta död på sin lillebror. Vila i frid lilla barn! Varför finns det monster i samhället? TV4 rapporterar att hon har lidit av psykisk ohälsa och att tre orosanmälningar tidigare gjorts mot henne. Hon har då hotat med att döda den lillebror som nu till slut har dödats. 

9:31

I Aftonbladet förklarar Martin Schori förnumstigt varför de har olika publiceringsregler för olika människor. Han hänvisar till de pressetiska reglerna, som dock inte är glasklara, säger han. Men Aftonbladet publicerar förstås namnet på Theodor Engström, som mördade i Visby, men inte den pojke som nästan tog död på en flicka i Skellefteå. De måste vara extra försiktiga när barn är inblandade, menar han. Men Aftonbladet var den tidning som publicerade först att det var en 15-årig flicka som mördade sin lillebror i lördags. Så alla håller tydligen inte med honom ens på Aftonbladet. Jodå han är son till Pierre Schori, som alltid har varit yttersta vänstern inom socialdemokratin och alltid gillat Kuba. 

14:46

Mamman kom hem och hittade sonen livlös och bad en granne om hjälp. Men han andades inte och flickan befann sig i hemmet, men i ett annat rum. Pojken fick hjärt- och lungräddning av grannen, men det hjälpte uppenbarligen inte. Familjen kommer från Kazakstan och de kom hit 2013. Mamman har ensam haft vårdnad om de båda syskonen. En tragedi med andra ord för nu har hon blivit av med båda barnen. Femtonåringen sägs lida av apatiskt uppgivenhetssyndrom. Detta syndrom som blev bra när barnen vårdades ensamma utan föräldrar. Varför blev hon inte omhändertagen? Innan detta hemska inträffade. 

15:17

Uppgivenhetssyndrom har varit unikt för Sverige och ett sätt för föräldrar att kunna stanna här. För det var ju så synd om familjen. Tyvärr har inte läkare förrän det har varit alldeles för sent genomskådat vad som har hänt. Flickan hade nyss vårdats för sin sjukdom och var lugnare, men nu slog våldet till när mamman var borta. Förfärligt att Sverige har tagit på sig ett tycka-synd-om-syndrom, vilket nu har krävt ett dödsoffer. Om flickans diagnos stämmer. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar