onsdag 14 september 2022

Hurra nu är valresultatet klart!

UPPDATERAT

Det borgerliga blocket leder nu med 176 mot 173. Därmed är det klart. Vi får en ny regering. Själv har jag röstat på det blocket sedan 2006. Jag har aldrig gillat Magdalena Andersson för hon har förföljt oss 40-talister som finansminister. Allt var vårt fel och vi kostade och skulle kosta för mycket. Nu är det Sverige och folket som har vunnit. Äntligen kan vi får någon ordning kanske på landet. Det vore fantastiskt efter dessa åtta år av vanstyre. Statsministern har kallat till pressmöte klockan 19.20 i kväll. Då meddelar hon väl sin avgång. Något annat vore gräsligt.

19:32

Jo Magdalena Andersson erkände sig besegrad. Hon ska lämna besked om detta till talmannen! 

15.9.2022

SVT:s nyhetsuppläsare Hiba Daniel såg ut som om all världens sorger hade drabbat henne. Hon kunde inte hålla ansiktet i styr på morgonen och Magdalena Andersson kan inte räkna, för hon tyckte att det var ett eller två mandat som hade gått emot henne. Det var i själva verket tre eftersom hon förlorar det hon inte vinner. Sex minus tre är tre nämligen. Och Magdalena Andersson tror att det nu är så att det finns stöd för extremism och våld i vårt land för våra röster kommer att kidnappas. Så sade hon istället för att gratulera oppositionen till denna valseger. Vilket bittert avskedstal! Våldet har hennes regering skapat i landet under åtta års rekord i skjutningar och mord. 

9:05 

Och ex-minister Strandhäll förnekade sig inte genom att tala om fascism nu och att den måste bekämpas. Medan den tillträdande statsministern Kristersson talade om respekt för ex-statsministern. Så borde det ha låtit även från den sandlådegrävande avgående statsministern. 

13:01

I Botkyrka har det kommit in fler röster än det finns invånare. Det verkar som om socialdemokraterna har vunnit på detta. Men felet har upptäckts tack och lov. 

Folket och Sverige är att gratulera! Det hissar vi flaggan för. Hoppas det blir någon ordning nu. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar