tisdag 25 juni 2024

Att utplåna judarna

UPPDATERAT

 Varför är judar så hatade av Hamas och andra? Som i Sverige av universitet och Göteborgs kommun? Jo det har att göra med att de försvarar sig för länge mot Hamas. De skulle inte ha bombat under så lång tid. Och varför står nu kommunstyrelsens ordförande inför ett fält fullt med muslimska män som firar någon fest och bedyrar att Göteborg kommer att bojkotta Israel?

Detta är en mångtusenårig förföljelse av judar som har utmynnat i detta. Att Israel överhuvudtaget finns är förkastligt för muslimer. Judar ska inte ha något land alls. From the river to the sea ska istället muslimer ha makten. Från floden Jordan till Medelhavet således. Det tycker även svenskar till vänster.

Kommunstyrelsens ordförande i Göteborg Jonas Attenius (s) fiskar röster bland muslimer där på fältet i Slottsskogen. Det är legio inom socialdemokratin att göra så. Muslimer och vänsterfolk har länge förföljt judar. Omkring 15 000 personer (läs män) hade samlats i Slottsskogen och nu ville Jonas Attenius betyga dem sin inställning och "vägra vara tyst". Han nämnde inte att kommunen också bojkottar Marocko och Ryssland. Det var inte relevant, inte "comme il faut" i sammanhanget.

I ett inlägg på facebook skriver Attenius dock efter detta att han hatar Hamas. För de är antisemiter och terrorister. Det glömde han dock att nämna när han fiskade röster där i Slottsskogen. Och han glömde att kommuner inte ska ägna sig ut utrikespolitik. Det är utrikesdepartementet som har hand om förbindelser med andra länder. Inte Göteborg.

17:17

Förvaltningsrätten har i dag beslutat om inhibition av detta beslut i Göteborg. Det betyder att beslutet inte gäller tills förvaltningsrätten kommer med en dom. En sådan dom lär gå emot Göteborgs beslut att bojkotta Israel. 


Vilken skamlig bild! Här lovar och svär Jonas Attenius (s) att Göteborg ska bojkotta Israel. Det gör han inför omkring 15 000 muslimska män i Slottsskogen i Göteborg. Varför ligger han inte på marken inför dem? Jovisst det är ju det han gör symboliskt sett. Allt för att de ska rösta på honom i nästa val. 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar