lördag 6 augusti 2022

Anne Heche krockade och skadades allvarligt

UPPDATERAT 

Skådespelaren Anne Heche, som är känd för att ha varit tillsammans med Ellen Degeneres, sågs med en flaska vodka i sin bil strax innan hon krockade och blev så allvarligt skadad att hon behöver intensivvård. Dock lär hon överleva. Hon fick brännskador i krocken och det kan vara svårt att återhämta sig ifrån. Hon är numera 53 år och verkar inte må så bra förutom denna krock då. Hon krockade först in i ett garage och backade sedan och lyckades krocka en gång till in i ett hus och då exploderade bilen. Det hände i Los Angeles. 

Hon kommer från en olycklig familj där tre av hennes fyra syskon redan är döda. Hennes pappa dog av aids, men förnekade sin homosexualitet tills han dog. Anne Heche har anklagat sin far för övergrepp och det gjorde att hon och hennes mamma inte har någon kontakt. Hon är själv bisexuell och har haft sexuella förhållanden med män förutom att hon var tillsammans med Ellen Degeneres 1997-2000. Hon fick två söner under 2000-talet. Dessa söner är nu 20 respektive 13 år. Hon lever skild från deras olika fäder.

Anne Heche vred sig i smärtor på båren hon bars bort på för att köras till intensiven. Hon var bränd på ryggen och låg först ned, men satte sig upp för det gjorde så ont med brännskadorna. Hennes bil blev totalt utbränd. De som såg henne krocka första gången mot garaget försökte få henne att stanna och kliva ur bilen, men hon backade bilen och fortsatte nedför gatan i hög hastighet. Eftersom hon är svårt skadad har det inte gått att konstatera ifall hon körde berusad och ingen trodde knappt att hon skulle klara sig levande ur bilen. Huset hon körde in i förstördes också av elden. Där bodde en kvinna med sina husdjur, som alla dock kunde räddas. 

17:08

Anne Heche är naturligtvis kvar på sjukhuset för brännskador är inte att leka med utan tar lång tid att återhämta sig ifrån. Fortfarande försöker hennes omgivning och familj förstå vad som hände innan hon krockade. Hon har varit instabil tidigare i sitt liv. Då var hon påverkad av droger. Inte lätt att bli äldre som skådespelerska förstås. Och hon har sagt att hennes relation med Ellen Degeneres kostade henne mycket. Men Harrison Ford ställde upp för henne och lät henne spela mot honom i den romantiska komedin Sex dagar sju nätter. Han brydde sig inte om vem hon hade hade i sin säng. 


Den här bilden togs strax innan Anne Heche krockade för andra gången. Inringad en flaska vodka. Faksimil från Daily Mail. 


Här spelade Anne Heche mot Harrison Ford år 1998. Länge sedan, men under hennes glansperiod. Då hon ännu inte var 30 år medan han var närmare 60 år. Han är född 1942. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar