torsdag 10 november 2022

SVT tror på kommande klimatkatastrof

UPPDATERAT

 Sveriges Television menar att sverigedemokraterna inte tror på en klimatkris, som ju SVT har gjort sedan länge. De har skickat ut en undersökning till riksdagen om detta, men deras undersökning besvaras av endast en tredjedel av riksdagsledamöterna och knappast alls av sd. Det går lika bra att dra slutsatsen att riksdagen inte tror på klimatkrisen, som FN nu har sagt råder sedan 1972 enligt medierna. Då hade vi tio år på oss att klara oss från den stora klimatkatastrofen. Detta har sedan upprepats otaliga gånger. Miljökatastrofen skulle se ut ungefär som den beskrivs i bibeln med stora översvämningar kallat syndafloden för Gud var trött på mänskligheten. Så beskrivs det fortfarande av FN enligt medier och alla är vi skyldiga. 

SVT tror absolut på klimatkris för att många av de anställda är miljöpartister. Så tron på att människor är orsaken till att världen nu förstörs och kommer att översvämmas är stark. Att SVT har gått ut med denna enkät för att bevisa att sd inte tror på klimatkris, beror på att Elsa Widding har gått emot den rådande tron. Hon är civilingenjör från Chalmers tekniska högskola och energiexpert. Hon har nu blivit riksdagsledamot för sd. Det är lätt för SVT att hysa denna politiserade tro för sverigedemokraterna är den stora fienden. 

Det gäller att låta befolkningen gå in i denna tro på världens undergång, så att människor blir villiga till uppoffringar som FN och stater kan ålägga dem. Rent politiska förändringar. Men att tala om andra förklaringar än att vi andas ut koldioxid och skapar denna gas mer än någonsin är tabu. Denna gas är enligt dogmen orsaken till allt elände och gör att temperaturen på jorden stiger. Förekommer det verkligen en klimatkris? Det går att diskutera. Och så görs också rent vetenskapligt, men detta får inte höras. Det är enklare att skrämma människor till lydnad under denna paroll som säger att världen kommer att gå under om vi inte lyder. Men inte ens FN talar i sitt vetenskapliga underlag om annat än klimatförändring, inte kris eller katastrof. Men det talar troende tyst om inom statliga SVT.

11.11.2022

Visste ni att det finns klimatpsykologer att gå till för dem som inte står ut med ångesten över att leva när så lite görs för att rädda planeten? Går att lyssna till Utbildningsradion för att få veta. Och bara att finnas till är att belasta den stackars planeten för mycket. Jo det är ju som sagt 8 miljarder människor numera på jorden. Men ingen talar på riktigt om att minska befolkningen. Det vore att ta bort friheten att föda. Men någon har sagt att kriget i Ukraina är bra för det tar bort både människor och materia. Jo domedagen är nära. Putin ska hjälpa till med det. Sic!


Bangladesh översvämmas varje år och har gjort det så länge jag minns. Det är ett platt land och stora floder rinner ut där. Bland andra Ganges. Det gör att landet blir bördigt genom översvämningar och många vill bo där. Landet har en yta som är cirka en fjärdedel av Sveriges, men hyser nu kring 166 miljoner invånare. Sedan 60-talet har landet fått nödhjälp också från Sverige. Befolkningen har tredubblats sedan 1960-talet och är nu världens folkrikaste land och har kring 1 300 invånare per kvadratkilometer. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar