torsdag 17 augusti 2023

Sverige mer hotat så vi har terrorhotnivå 4

UPPDATERAT

 I Pakistan bränner man kyrkor för att någon hade klottrat i en koran och här i Sverige bränns koranen. Ifall vi hade islam i landet skulle naturligtvis terrordåd ha inträffat. Och vi har som ni vet islam i landet. Denna  religion som inte borde finnas här, men som gör det ändå. Tio procent av befolkningen i Sverige är muslimer. 

Något alldeles konkret är det inte som nu får Säpo att höja nivån från 3 till 4, men det har varit en ökning av hat och hot mot Sverige under sommaren. Skalan går från 1 till 5. Vi har att se fram emot mera våld från denna religion. Dock när terroristen slog till mot Drottninggatan och Stockholm var inte nivån höjd till 4. Så galningar kan alltid slå till. Risken är väl större nu när Säpo har höjt terrorhotnivån. Men vi ska naturligtvis leva som vanligt. 

15:37

Regeringen hade också pressträff av samma anledning. I morgon ska koranen brännas igen utanför Irans ambassad. 

18.8.2023

En kvinna försökte rusa fram med brandsläckare för att kväva den brinnande koranen, men blev snabbt hejdad av polisen. Detta under koranbränningen vid Irans ambassad i dag. Hon ser inte ut som någon terrorist utan verkar mer vara av den vänstersinnade sorten. 

19.8.2023

Kvinnan uppger att hon heter Cecilia, men det var väl inte Cecilia Uddén. Fast likheten finns. 

23.8.2023

Kvinnan heter Cecilia Saav och är inte troende men förmodligen miljöpartist eftersom hon har allas vår Greta som förebild. Hon bor på Söder i Stockholm som man ska göra som vänsterinriktad. 



1 kommentar:

  1. "Tio procent av befolkningen i Sverige är muslimer." Och tio procent av dessa
    är shia om Sverige förhåller sig som världen i övrigt ...

    SvaraRadera