söndag 20 augusti 2017

Stefan Löfven talar inte på Medborgarplatsen

UPPDATERAT
Statsministern stod på Medborgarplatsen och talade varmt för flyktingmottandet i Sverige för nästan två år sedan. Då sade han att detta var människor som du och jag. Och han tog 3-åringen som drunknade i Medelhavet som exempel. Ren och oförfalskad propaganda för att kunna få hit så många som möjligt. Han skulle träffa Angela Merkel i Tyskland sade han och diskutera om hur EU skulle sköta detta. Han gick tillbaka till andra världskriget i talet. För där har en del politiker fastnat. Då var vi alla nazister enligt myten. Det skulle vi inte bli nu igen. Men numera talar han inte på Medborgarplatsen. Det är ett annat läge och ingen vill längre att alla flyktingar ska få komma hit och stanna i Sverige. Inte ens regeringen. 

De som driver på detta numera är extremvänstern på Medborgarplatsen. De vill att alla "barn" från Afghanistan ska få stanna och det skapar naturligtvis mer motsättningar i befolkningen. Det är vad kommunister alltid har velat att motsättningarna ska bli så stora att det blir revolution och att anarkin tar över. Men den tiden är förbi sedan 100 år tillbaka. Det blev aldrig någon revolution i Sverige. Kommer aldrig att bli. Och EU kunde inte hålla gränserna mot omvärlden intakta nu, som hade utlovats, och kan det fortfarande inte. Halva Afrikas manliga befolkning försöker fortfarande ta sig till Europa.

Regeringen diskuterar just nu hur de ska gå vidare från Medborgarplatsen hösten 2015 till ett annat Sverige där det blir lugn och ro inför valåret som kommer nu. Men det är redan för sent, vilket regeringen också inser, och går inte längre att hålla balansen mellan de som vill döda andra för att få stanna här och de som ömmar så för alla som vill stanna här. Det här är inte en upprepning av 1930-talet som har varit vänsterns älsklingstes. Detta är ett nytt årtusende. Terrordåden och morden eskalerar redan och det behövs som vanligt bara några sektgalningar för att dödandet ska bli massmord. 

Och hur är det nu med islam? Är det verkligen fredens religion när det går att omvända människor till terrorister genom imamer? Något liknande finns knappast i kristendomen. Istället är det i politiken det har funnits terrorister. Men islam blandar ihop politik och religion. Prästerna i kristendomen ställer sig inte upp och predikar mördande och att civilbefolkningen ska attackeras. Hur ska vi nu ta oss igenom detta? Inte genom att anklaga oss själva för att vara rasister och nazister. Det tror ingen på. Sverige har den mest toleranta befolkningen i världen. Och vi är ett större invandrarland än USA.

Stefan Löfven talade inte på Medborgarplatsen utan hade ett hejdundande 60-årskalas dit alla var bjudna utom sverigedemokraterna. När motsättningarna aldrig upphör i politiken kommer folket att stå ännu mer på det mobbade partiets sida. Det löses icke med kalas en månad efter att statsministern egentligen fyllde år. Folket var inte inbjudet. Så klart. Själv har jag suttit på kalas med vanligt folk där det alldeles tydligt har framgått att de flesta har fått nog. Det lär visa sig framöver. 
14:30
Stefan Löfven höll istället sitt tal i Eskilstuna och lovade fler miljarder än polisledningen vill ha. Kanske nödvändigt med terrorn nu igen i Åbo plus skjutningar under några dagar med tre dödsoffer. Alla unga män i 20-30-årsåldern. Sammanlagt åtta män har skjutits och mördats eller skadats i helgen. Nu kan poliserna få höjda löner och slipper sluta sina jobb. Och bli bättre på att utreda brotten. Hoppas naturligtvis regeringen. Regeringen måste kasta in miljarder för att sopa rent efter de egna och borgarnas tidigare misstag med att försöka låtsas att dessa nya svenskar måste komma hit, för annars finns det ingen som tar hand om oss alls. Nä, just det. Stackars oss 40-talister som måste hålla oss friska själva för vården finns inte som förut. Sjukhusen är upptagna med de kriminella istället. Vem vill söka sig till en akutmottagning, som kan stormas av anhöriga till kriminella, som tror att polis och sjukvård tar död på deras släktingar?
Barnen demonstrerar för att få stanna i Sverige.
Ibland tillsammans med sina mammor.
Faksimil från Google. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar