lördag 21 november 2020

Religioner får absolut hånas i Sverige

 UPPDATERAT

Vi har en lagstiftning i Sverige som säger att vi har yttrandefrihet. Det går bra att muslimer demonstrerar i fredagsbön utanför franska ambassaden. Frankrike har ju protesterat när en muslimsk terrorist skar halsen av en lärare. Muslimerna i denna demonstration ville att kritik mot religioner skulle förbjudas. Det finns naturligtvis inte på kartan i Sverige för här finns yttrandefrihet. "Att håna islam och dess profet är emot yttrandefriheten i Sverige", påstods det vid demonstrationen. Totalt fel man får karikera och säga vad man vill om olika religioner. Macron är värre än Hitler sade en man där på gatan. För Hitler respekterade islam. 

Att Hitler respekterade islam är lögn förstås. Den religionen fanns inte på kartan i Europa på 30-40-talet. För egen del gillar jag inte någon av religionerna. Och det är på tiden att människor slutar att upphöja andra människor till något som inte får beröras eller pratas om.  Life of Brian var en film vi skrattade gott åt på 80-talet, men andra gjorde inte det och i Norge blev den först förbjuden. Heligt är alltid något för någon människa, men tydligen är en del mer utvecklade än andra och kan inse att dyrka stenar, träd, djur eller människor är förlegat. 

När människor slutar att bli kränkta av vad andra människor säger eller tycker har mänskligheten kommit en bit på vägen. I Sverige kan alla folkgrupper få skadestånd av dem som räknas som "bara svenskar" märkligt nog. Vissa ord är förbjudna och får inte användas. Det är där vi befinner oss rent juridiskt i denna tid. Det är statens sätt att försöka få människor att inte slåss inbördes eller skjuta och råna andra, vilket tyvärr har misslyckats eftersom det anses då fritt fram att ge sig på vissa. Det finns knappast några straff för det. Om ungdomar begår brott finns det en särskild rabatt också för mord. 

Detta kommer att ändras mycket under de år som kommer i Sverige. För vi kan inte ha en del av befolkning som har frisedel för att göra vad som helst och skrattar åt rättssystemet i landet. Vi kommer att gå mer åt Danmarks håll där fem kriminella svenskar blev dömda under hösten till livstid eller långa fängelsestraff. Allt de trodde gällde i Danmark var fel för lagarna är mycket hårdare där än i Sverige. och det hjälpte inte att ha med ungdomar som skyldiga till mord. 

Så dras det rättsliga systemet åter bakåt i tiden och till strängare straff genom att kriminella ligor aldrig slutar med sina brott. Men att vi inte ska få behålla vår yttrandefrihet för att några muslimer inte tycker det är helt borti tok. De kommer från andra samhällen som inte har samma system som här. Dessa förtryckarsamhällen måste bort och det kommer att gå fort nu när världen är en enhet och nyheter sprids med vindens hastighet. 

24.11.2020

Här säger Kristianstadbladet att det är människor inte saker som har rättigheter. Därför kan man elda upp Koranen precis som Bibeln. Böcker har inte dessa rättigheter, bara människor. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar