söndag 16 maj 2021

Annie Lööf ordnade så afghanen kunde knivhugga sju i Vetlanda

UPPDATERAT

Annie Lööf (c) är ytterst ansvarig för att afghanen Tamim Sultani kunde knivhugga sju personer i Vetlanda i början av mars i år. Han hade inte rätt att stanna i Sverige, men fick göra detta tack vare gymnasieamnestin, som Annie Lööf stod bakom tillsammans med socialdemokraterna och miljöpartiet. Tamim Sultani har själv sagt att det var en person, som påstod att det inte fanns någon gud, som orsakade blodbadet. Men någon terror är det inte fråga om, trots att han skrek Allahu Akbar vid tillfället, utan det blir säkerligen en dom som menar att han var psykiskt sjuk då. Dock har åklagaren begärt att han ska utvisas på livstid.  

Nedan kan ni läsa vad han sade i förundersökningen. En klart förvirrad 22-åring som inte hade någon anledning att befinna sig i Sverige, om det inte hade varit för att det var så synd om alla afghaner. Och så lätt att söka asyl här. Han säger förstås Allah, men det översätts med Gud i förundersökningen. 


 19.5.2021
Tamim Sultani skulle aldrig ens ha kommit till Sverige för han sökte först asyl i Norge. Det har Dagens Nyheter tagit reda på. Han sökte asyl där 2015 på hösten och nekades asyl. Han visade ett pass där det stod att han var född 1988. Så han borde således vara 32-33 år nu. Inte 22 som myndigheterna i Sverige har godtagit. Han drog av tillräckligt av sin ålder, för att få stanna i Sverige som ensamkommande stackars yngling, men nu ska han ut härifrån. Det vore märkligt om han får stanna nu också. Men det beror på åklagaren och domen. Rättegången börjar i övermorgon. 
                                                Tamim Sultani 22 år knivhögg sju personer

                                             i Vetlanda den 3 mars i år. Rättegången börjar den 21 maj

                                                                       i Jönköpings tingsrätt. 

2.6.2021

Tamim Sultani sade i dag i tingsrätten att han ville hem och var arg för att han inte fick hjälp av socialen att återvända till Afghanistan. Han minns knappt något från de sju knivskärningarna men lär få sin vilja igenom för nu ska han utvisas på livstid har åklagaren krävt. Jösses vad mycket pengar sådana här människor kostar Sverige. Helt i onödan!

1 kommentar:

  1. Rättegången startar i dag i Jönköping och skall visst hålla
    på i 3 hela dagar. Glad pingst !

    SvaraRadera