måndag 17 maj 2021

Kriget fortsätter i Sverige

UPPDATERAT

 I Eskilstuna brinner massor med bilar, i Farsta i Stockholm far en galning omkring i bil och krossar affärer och andra lokaler och han försökte förstöra en polisstation plus köra på poliser. I Biskopsgården Göteborg rapporterar TV4 om gängkriget som har varat i tio år. Ingen orkar längre bry sig för våldet är vardagsmat. Ni kan se första delen av skildringen av detta i kväll på TV4 klockan 21. 

Mardrömmen om Sverige har blivit verklighet sedan politikerna har importerat en miljon nya invånare till landet under det senaste decenniet. Men vem orkar bry sig? Det är en ny värld vi har blivit tvungna att vakna till. Och människorna flyr - de som kan - undan våldet och ut på landet. Var och varannan dag mördas nya offer bland personer som ligger i krig med varandra. 

För att minska bostadsbristen införs nu att människor ska hyra rum och dela på kök, dusch och toalett. Ett par som bor i centrala Stockholm betalar 17 000 per månad för sitt rum och är nöjda med detta. Det är ändå billigt tycker de. 

Sverige är nummer två i världen när det gäller att få nya miljardärer. Efter Ryssland då. Så klyftorna är som på 30-talet. De flesta miljardärerna i Sverige hade ärvt sina tillgångar och har kunnat öka på dem med hjälp av coronastöd. Arvskatten är ju avskaffad sedan början av 2000-talet. Men regeringen vågar inte ge sig på de rikaste, utan vill ha in mer skatt från medelklassen. De är ju fler och det skulle generera fler skattemiljarder att kunna spendera på den fattiga befolkningen, de som är nyimporterade. 

Valåret lovar att bli ännu mer kaotiskt än det vi har sett nu. Vänsterpartiet försöker tränga sig in hos centerpartiet för att få samregera nästa år. Men centern säger nej, men kan snart ändra sig till kanske. Allt för makten! Politikerna störtar landet in i kaos och inget har gjorts under det senaste decenniet för att mildra detta. 

Men en rosa enhörning för 900 000 kronor ska glädja alla barn och homosexuella i  Malmö. Bra gjort Malmö, som får tillskott från andra kommuner på ungefär sex miljarder per år. Ska naturligtvis också spenderas på en rosa enhörning. Det gäller att fly från verkligheten!

18.5.2021

En Omar och en Hassan stod i centrum för händelserna i Eskilstuna respektive Farsta. Ifall ni undrar. Den ene är gangsterledare och den andre är tilltalad i brottmål, där dom även har fallit. Och i Biskopsgården är det gängen som härjar sedan tio år som sagt. Har själv bott där ett tag på 60-talet i en etta, jobbade på Volvo. Då var det full fart i rusningstid, men annars rätt lugnt för alla jobbade. Helt annorlunda nu. 


En av de utbrända bilarna som sattes i brand i går kväll i Eskilstuna. Tjugo bränder startades och polishuset attackerades. Tre gripna. 1 kommentar:

  1. Mannen med bilen i Farsta togs sedermera vid Gullmarsplan och lär
    hamna i Flemingsberg så småningom. Södertörns tingsrätt ...

    SvaraRadera