onsdag 5 maj 2021

Är alla människor födda lika?

 Nej självklart är de inte det. Alla är människor när de föds så mycket är klart, men omständigheter i deras liv kan låta dem göra sig till ett slags monster. Det finns alltid en förhistoria också innan barnen är födda. Barn föds in i ett sammanhang. Det är väl därför det finns så många filmer om döda människor som går igen. För så kan de uppfattas. 

Jag tänker då särskilt på de senaste dagarnas utveckling angående Nicole Raso som "ramlade" från en lägenhet i Eslöv i slutet av förra året. Hon dog. Det fanns inga vittnen så det går inte att åtala pojkvännen bosniern för mord, men nu har det uppdagats att han misshandlade sin förra flickvän svårt. Han kontrollerade henne i god extrem mansstil och torterade henne med elstötar. Undersökte hennes underliv och piskade henne. Trevlig man den där bosniern. 

Så har vi då två skjutningar de senaste dagarna där den allra senaste var i Vivalla i Örebro och den tidigare i Alby där ännu en ung man sköts till döds. Det här har naturligtvis ingenting med invandring att göra. För alla människor är likvärdiga och har samma värde. Vad de än gör. De ska tas om hand och vårdas av våra myndigheter, så att de slutar att misshandla, tortera och mörda. De är naturligtvis lika svenska som vi andra. Och miljöpartiets Grön Ungdom vill importera ännu mer av den här människosorten. För vi behöver dem. 

Då kan vi äntligen kanske göra bot för, att vi aldrig deltog i andra världskriget och var sådana urbota rasister och nazister. När vi tar hand om hela världens människor som vill leva på sitt sätt fast i Sverige. Miljöpartiet vill också hämta hem kvinnorna som var med i IS. Självklart ska vi har olika ghetton för invandrare, ännu fler än nu, där de kan utöva sitt sätt att leva. Alla behöver inte jobba och betala skatt. Det är gammaldags och tråkigt.Här ser ni en familj och barnen från en västsvensk kvinna. Hon har återvänt till Sverige. Hennes barn är omhändertagna. Död och elände följer i spåren på islamism. Men vi ska ta hand om följderna för denna religionsutövning och göra bot för andra världskriget. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar