onsdag 27 april 2022

Vi vet inte vilka som bebor Sverige

UPPDATERAT

 En förmodad afghan är det senaste exemplet på våldtäktsman och han försökte också mörda kvinnan genom att knuffa ned henne i ett gruvhål i Norberg. Han är 41 år och är trebarnspappa. Hans egentliga identitet är okänd, men han kallar sig Amini i efternamn och har olika förnamn med olika sidor på facebook. Det efternamnet är vanligast i Iran, men han har hyllat Afghanistan på nätet. Han häktades i går för våldtäkt och mordförsök. Han kom till Sverige år 2015, men har inte fått medborgarskap utan skulle utvisas, men överklaganden pågår. 

Det är inte så märkligt att regeringen inte vill ha någon folkräkning i Sverige, för det var länge sedan som registret över befolkningen kollapsade. Sedan skatteverket tog över från kyrkan så är det ingen ordning. För vem som helst kan komma hit utan papper och uppge vad som helst. Det är värre än någonsin för förr i tiden så gick det bättre att hålla reda på den befolkning vi hade för alla kände också alla. 

De flesta som döms för våldtäkt är födda utomlands. Det är ännu ett exempel på de olika kulturer som nu anses ska leva sida vid sida i Sverige. Förutom då att vi håller på att underkasta oss islam och dess våldsverkare för polisen har inga metoder att stoppa våldsamma upplopp. Bara att dra sig tillbaka. 

Den senaste folkräkningen i Sverige ägde rum 1990, men sedan dess är det stopp för sådana. FN rekommenderar en folkräkning vart tionde år. Så det skulle ha behövts en för länge sedan. Det skulle bli lättare att styra Sverige också ifall regeringen visste vilka som bebor landet. Det skulle göra planeringen enklare. Men genom den invandring vi har haft - särskilt sedan 2015 - så har landet tappat greppet kring vilka som finns i Sverige. Dock vet vi att kring 20 procent av befolkningen är invandrare. 

År 2065 kommer etniska svenskar att vara en minoritet i Sverige om invandringen fortsätter som nu. Och muslimer kommer att dominera år 2100 i landet. Spelar detta någon roll? Jo det gör det förstås. Jag kommer inte att uppleva det för så länge tänker jag inte leva, men mina barnbarn kommer antagligen att göra det. Om de lever då i Sverige. 

Folkomflyttningar har alltid funnits och fler lär de bli eftersom krigen aldrig tar slut. Nationerna kommer kanske att upplösas eller bli till små områden där olika våldsmän bestämmer istället för ett land. Den tendensen har varit tydlig i Sverige. Och ännu finns inget i verkligheten som direkt sätter sig mot detta. Inte från regering och riksdag. Lagar är en sak, men hur det ser ut i landet en annan. 

28.4.2022

Jodå det ska bli folkräkning för Baylan (s) tryckte på fel knapp och moderaternas förslag gick igenom med majoritet i riksdagen. Kan det vara sant? Hur ska denna kunna genomföras när det finns invandrare mer flera identiteter? Ska de räknas som flera människor? Eller ska endast genuina svenskar räknas? Sådana som har fötts, levt och bott här hela livet? Många frågor som kanske får sitt svar så småningom. Dock kan regeringen strunta i riksdagen i denna fråga. Om den vill. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar