onsdag 11 maj 2022

Imamer hjälper till att förmedla prostitution

 UPPDATERAT

Det finns en märklig sedvänja i islam, som säger att om en imam viger en kvinna vid en man så kan de ingå ett tillfälligt äktenskap, där mannen köper kvinnan för pengar. I vårt land kallas detta prostitution hos shiamuslimerna är det ett njutningsäktenskap. Det kan vara en timme eller några timmar eller en dag. Eller så länge som mannen önskar köpa kvinnan. Imamerna fungerar som hallickar och tar betalt för det. 

Uppdrag granskning tar upp det här i kväll. Detta genomförs också med kommunala  och statliga bidrag i Sverige för församlingarna är medlemmar i Islamiska Shiasamfunden, som  har fått 14 miljoner i både statsbidrag och kommunala bidrag de senaste åren. Så både stat och kommun uppmuntrar att män köper kvinnor i Sverige. 

Detta är återigen en sedvänja som understryker hur islam ser på kvinnor. De är lägre stående varelser som man kan köpa för njutningens skull. Bara män räknas. Jag får lust att spotta på dessa imamer, som ibland själva också var intresserade att köpa kvinnorna, som hade det svårt. Utomäktenskapliga förbindelser är annars förbjudna, men det här är ett sätt att göra det lagligt i islam. 

16:03

Dessa njutningsäktenskap är tillåtna redan i koranen och Muhammed förespråkade dem. Så illa ställt är det när alla följer en gubbe från 600-talet och vad han sade då. Förfärligt är en underdrift!

Uppdrag Granskning går att se här eller i kväll klockan 20 på SVT1Inga kommentarer:

Skicka en kommentar