fredag 22 september 2023

Gängen skjuter vilt senast i Sandviken

 UPPDATERAT

Två mördade genom skjutning på en pub i Sandviken. Jag sitter och tittar på ett program på TV:n som handlar om ett motorcykelgäng som en agent infiltrerar. Samma miljö som i Sverige nu. Det är livsfarligt att umgås med någon i gängmiljö. Den ene som mördades var oskyldig. Två andra är också skadade för de sköts av misstag, sägs det. Mördarna kan helt enkelt inget om skjutvapen och sprejar stället för att få död på den de skulle mörda. 

Detta inträffade på Mulligan´s pub i Sandviken. En fyrhjuling sägs ha använts av mördaren. De kan köras i mer än 100 kilometer i timmen så bättre flyktredskap än elsparkcyklar. Ägare till puben är Maroun Azar och han äger också Lillpuben i Sandviken. Hans efternamn har afghanskt ursprung. Han är inte straffad och har förmodligen inget att göra med dessa grova brott. De båda avlidna är i 20- respektive 70-årsåldern. Om jag räknar rätt är det 40 skjutna och mördade nu i år i Sverige. Nej det måste vara fler för det var 40 den 18 september. Och den äldre mannen i 70-årsåldern var blind.  

11:09

Det har funnits och finns flera MC-gäng i Sandviken. Bandidos, Chicanos, Outlaws, de röda och de blå fanns också. Antingen är det någon av dessa som är inblandade också i denna skjutning eller de nya underbara gängen som Rawa Majid eller Ismail Abdo står i spetsen för. 

Mulligan´s pub i Sandviken har den intetsägande låtsastexten på icke-latin på sin hemsida. Ja det finns väl inte så mycket att säga med än att det behövs en utfyllnad då när fyra har skjutits och två har dött. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar