onsdag 28 februari 2024

Stina Wollter tycker inte om judar

 Stina Wollter har jag inte brytt mig så mycket om, men jag skrev om henne förra året när hon hade vräkt ur sig konspirationsteorier om Israel. Det var i stort sett som om Hitler hade återuppstått eller Stalin. Hon är allt möjligt denna Stina, men någon utbildad journalist är hon inte och heller inte någon som kan se igenom falska uppgifter. Nu tog TV4 henne till sig och kramade om henne för att hon har varit så förföljd. Detta på grund av att hon spred märkliga, osanna, förtalande uppgifter om Israel. Stackars henne! Och Jenny Alversjö lät henne gråta ut i Nyhetsmorgon i TV4 för några dagar sedan. Tänk så fint det kan bli när man avskyr Israel. 

Stackars Stina Wollter, vars far var Sven Wollter välkänd kommunist i hela sitt liv. Hon har absolut blivit förvirrad av sin uppväxt och inte kunnat se igenom den. Kommunister som Stalin har också förföljt judar. Sven Wollter roterar dock säkerligen i sin grav ifall han nu har kunnat se vad dottern sysslar med för han var en vänlig man. Stina Wollter har jobbat hårt för att bli så ökänd som möjligt. Och att gråta ut i Nyhetsmorgon gör inte saken bättre. Hon höll på att glömma bort vem hon var, sade hon för hon utsattes för ett karaktärsmord. Och hon var så rädd stackars lilla flickan. 

Här är alla kidnappade offer som Hamas tog med sig från Israel när de utsatte oskyldiga människor för en terrorattack den 7 oktober förra året. Den värsta terrorattacken mot judar sedan andra världskriget. Inte ett ord om detta i kramkalaset i TV4. 

Jenny Alversjö tog Stina Wollter till sitt hjärta och kramade henne i Nyhetsmorgon i TV4. Så kärt och gulligt! Stina Wollter fyller 60 år i år. Svårt att tro. Hon framstår som den eviga lillasyster hon också är. Det här är texten som Stina Wollter spred förra året på Instagram. Att hon avskyr Israel och snabbt sprider alla icke kollade uppgifter, som råkar hamna hos henne är uppenbart. Hon sade själv att hon rycktes med av informationen. 

1 kommentar:

  1. https://www.goodreads.com/book/show/656441.Nice_Jewish_Girls
    https://www.amazon.com/Nice-Jewish-Girls-Julie-Merberg/dp/1950587096
    Alternativ läsning ?

    SvaraRadera