måndag 4 februari 2019

Michael Skråmo ensam pappa med sju barn.

UPPDATERAT
Jihadisten Michael Skråmos fru Amanda Gonzales uppges ha dödats i ett bombanfall i januari. Nu finns Michael Skråmo kvar i Syrien i ett av de sista fästen som IS har. Det var år 2014 som de flyttade till Syrien med fyra barn. De fick ytterligare tre barn. 

Han och hans fru levde först på bidrag från Sverige. Bara barnbidraget gav 5 000 i månaden. Men fick sedan finansiering från Göteborg med pengar som skickades via en känd terrorist. De blev utkastade ur det svenska systemet först åtta månader efter att de hade åkt. Och Amanda Gozales, som blev stämd av ett inkassobolag, skrev år 2016 till tingsrätten att de borde låta henne vara ifred och att hon nog troligen aldrig skulle återkomma till Sverige. Det verkar stämma nu. De båda tömde sina bankkonton innan de åkte och Michael Skråmo har obetalda hyresskulder på mer än 60 000 kronor.

Han återkommer säkerligen aldrig heller till Sverige. Eftersom han är muslim kan han gifta sig med fyra fruar och han försökte få till det med åtminstone en fru till. Uppdrag Granskning avslöjade detta år 2016 att en påhittad kvinna "Sara" ville gifta sig med honom. Det var en journalist från Kanada, som lurade Michael Skråmo. 

Han konverterade till islam redan 2005 och blev en aktiv predikant. Han och familjen lämnade Raqqa dagen innan staden föll i januari 2018. Han deltog i SVT:s Debatt 2009, där han diskuterade muslimers utsatthet i Sverige under rubriken "Hetsjakt på muslimer". Där deltog också Mehmet Kaplan (mp) som då ännu inte var bostadsminister. Han fick senare avgå 2016 som bostadsminister för sina kontakter med turkiska de Grå Vargarna, en fascistisk organisation. Michael Skråmo har uppmanat till att göra bomber och visa vilka som bestämmer på jorden. Och i Sverige.
5.2.2019
Det är förstås väldigt synd om dessa sju barn, som inte har valt sitt liv hos IS. Och Michael Skråmo, som trodde att IS var framtiden. Men han upptäckte att han inte fick del av de förstklassiga fruarna och det var därför han försökte få till ett bröllop med "Sara". Hans världsbild är helt omvänd för han tror att vi vanliga kristna dödliga kommer att dömas av Allah. Han menar att vi "begår brott dag och natt utan att tänka på Allahs straff". Så sade han förra året i en video. Den fördömande guden Allah, som också fanns tidigare i kristendomens Gud, när jag var liten på 50-talet då prästerna predikade om helvetet. Så blir det när religion och politik går ihop för att hålla ordning på folket med makt. De sju barnen är alla under tio år. 

Här skrev jag att han finansierades från Göteborg. 

Michael Skråmo uppges vara död. Här skrev jag att han var gripen. 

17.3.2019
Nu uppger Michael Skråmos mamma skriftligen till SVT att han är död. Att han har avlidit av de skador han hade fått. Det behövs nog att någon visar upp hans kropp för att detta ska betraktas som sant.
Michael Skråmo gillade att posera som något annat
än en svensk. Han föddes av norska föräldar och är uppväxt i Göteborg
i områden med övervägande del muslimer.
Faksimil från Google. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar