lördag 2 mars 2024

Ken Ring får fängelse


 Rapparen och eventmannen Ken Ring döms nu till åtta månaders fängelse och tre års näringsförbud för bokföringsbrott. Men han menar att det är revisorerna som har gjort fel! Domen ska överklagas till hovrätten. Ken Ring bor inte i Sverige utan i Kenya. Där har familjen det bättre sade han år 2018. Kan bero på att han har ett antal fällande domar i Sverige. 

Han hade tänkt framträda i höst på en turné i Sverige men vi får väl se om den blir av. Sveriges Radios Kulturnytt intervjuade honom, men intervjun är borttagen. De upptäckte kanske att han blev dömd i tingsrätten till fängelse. Han har skrutit med att han inte har körkort och alltid jobbar svart. Otrevlig typ. Han har hunnit bli 45 år och ville väl tjäna lite mer pengar nu när han skulle åka på turné. Den finns fortfarande uppe och är aktuell så det är bara att köpa biljetter. 



Ken Ring får fundera över sitt liv nu som medelålders och dömd till fängelse. Hans liv kantas av märkliga omständigheter och olika brott. Men han bor inte längre i Sverige. 

2 kommentarer:

  1. Låt honom stanna där han är. Fängelserna är fulla!

    SvaraRadera
  2. Skall erkännas att jag äger en (gammal) CD med mannen i fråga ...

    SvaraRadera