torsdag 12 maj 2022

Vilket kaos när Paludan talar

UPPDATERAT

Jo så blev det Borås tur att få besök av den dansk-svenske politikern Paludan, som både spottade på och brände koranen. I Borås fick han stå på en halvö alldeles själv medan publiken stod på andra sidan kanalen. Några försökte simma över, men knappast någon lyckades. Den man ni ser nedan på bilden hejdades av polis när han tog sig över. Detta ägde rum i Stadsparken i Borås. Där tyckte polisen att man kunde skydda honom. Turen går vidare till Trollhättan i kväll och sedan till Örebro och Västerås i morgon. Denna karusell är inte mycket att bry sig om, tycker jag. Någon gång lär väl muslimerna tröttna också. Kanske. 

Här skriver Göteborgs-Posten om folk som hoppade i vattnet och stenar som kastades. 

Här skrev jag tidigare om vår yttrandefrihet. Som är otrolig i muslimers ögon för vi har inga heliga böcker. 

13.5.2022

I Örebro var det många fler poliser än åskådare. Så det verkar ha gått upp ett ljus i muslimska kretsar. Ingen idé att bry sig om den här gubben. Eller också beror det av att sju sitter häktade sedan upploppet i Örebro på långfredagen. Det lönar sig inte att attackera blåljuset. Dessutom hade polisen en inlånad vattenkanon. Inga fler polisbilar ska få brinna. 

18:31

Det blir inga möten i Skäggetorp i Linköping eller Navestad i Norrköping för Paludan på söndag. Det begicks så grova brott där i påskas att Paludan inte får vara där. Han kommer dock att erbjudas alternativa platser i dessa kommuner. 

15.5.2022

Polisen Nadim Gahzale tycker inte att det är yttrandefrihet som Paludan har. Jo men han valtalar ju. Han har ett parti. Det kan han väl få ha? Förutom då att han bränner koranen. Enligt Gahzale så grät vuxna män och kvinnor hoppade i vattnet fast de inte kunde simma i Borås. Gahzale är det alibi som polisen behöver. Någon i kåren som är helt och hållet på muslimernas sida. Och som inte tycker att sådana som Paludan har någon rätt att yttra sig. 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar