fredag 8 april 2016

Svensk terrorman gripen

UPPDATERAT
Mohammed Abrini, som jag skrev om här, har gripits i Bryssel och en svensk man också säger tidningarna där. Mycket tyder nu på att Abrini är mannen i hatten. Han som släppte sitt bombälte på flygplatsen i Bryssel och gick därifrån. Jag blir så glad när galningarna inte längre finns på våra gator och är inte ett dugg ledsen över de båda terroranslutna "svenskarna" som befann sig i IS territorium och som dödades vid ett flyganfall i mars av USA. Syndens lön är döden, som det sades förr i tiden. Och det kan man väl säga här också. 

Personligen avskyr eller hatar jag ingen varelse på denna jord, men terroristers handlingar har jag inte något överseende med. Vad de gör placerar dem i helvetets mörkaste hålor och inte i något paradis med 72 jungfrur, som de blir lovade av skrupelfria imamer. Den anhållne svensken heter Osama K. enligt uppgift och är naturligtvis inte heller "svensk". Det finns ingen sådan skriven i Sverige, men terrorister brukar inte längre finnas här i folkbokföringen även om de har levt gott tidigare i Sverige.
18:42
Osama Krayem ska den "svenske" terroristen heta och han står i folkbokföringen utan adress, men kommer tydligen från Rosengård. 
9.4.2016
Åklagaren i Belgien bekräftar att det är Osama Krayem, 23 år, från Rosengård i Malmö, som har gripits i Bryssel. Han kom enligt belgiska medier till Europa med ett falskt pass via Grekland förra året i september. Han tillhörde de kriminella i Seved i Malmö innan han radikaliserades och begav sig av till IS. Redan 2011 skrev DN om de kriminella gängen som hade tagit över stadsdelen Seved i Malmö.
9:09
Här skriver Aftonbladet om hur Osama Krayem blev hjärntvättad i Malmö, den stackars terroristen, och hur ledsen hans familj är. Ja en 22-åring, som han var då, har absolut ingen egen vilja utan kan helt enkelt omvändas till terrorist av imamerna i moskén. Och familjen är en alldeles vanlig muslimsk familj. Naturligtvis. Han lät sig uppenbarligen hjärntvättas de sista månaderna innan han åkte för han gick runt och lyssnade på upphetsande imamer och odlade skägg och han blev en helt annan människa. Men då förra året var det legalt att resa till IS och han gjorde det också för att komma tillbaka som terrorist. Belgien är tillsammans med Sverige de länder som hyser flest terrorister om man räknar per invånare. 
18:31
Osama Krayem åtalas nu för terror och mord säger åklagaren i Bryssel. Han deltog i attentatet mot tunnelbanan i Maelbeek.
10.4.2016
Och Abrini erkänner att han är mannen i hatt som har varit eftersökt sedan dådet på flygplatsen inträffade. Det sägs att Belgien har problem med att samordna sina insatser. Ja vad ska Sverige skylla på då som uppfostrar terrorister? Jag skrev om det här. 
20:28
Det var strax före jul förra året som Malmö bestämde sig för att införa en plan mot terror. Lite sent.
11.4.2016
Terrorforskare är inte förvånade över vad som hänt. Nä det är knappast vanliga svenskar heller. 
12.4.2016
Lillebror till Osama Krayem är kriminell. Han är dömd för rån. Samma skrot och korn? Uppfostrad i en helt vanlig muslimsk familj.
13.4.2016
Här kan ni läsa mer om Osama Krayem och att han fick kärlek av vänner och släkt när han lade ut avrättningsvideor på facebook efter att han avvikit till IS. Han tillhörde det elitförband av kring 600 män, som har till uppgift att sprida terror i Europa och höja hatet mot muslimer och därmed få igång mer rekrytering till IS, som vill ha ett kalifat i världen. Totalt galet alltihop och en återgång till medeltiden. 
14.4.2016
Osama Krayem är häktad misstänkt för terrorbrott.

Här skrev jag att vi använder en procent av BNP till att ta emot asylsökande i år enligt beräkningar. Mest av alla länder i Europa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar