tisdag 26 april 2016

Kufarnas tid

Det här landet är nog oslagbart trots att Jan Myrdal ånyo har tagit till pennan och menar att om bara Kaplan hade rest sig från bordet och verkligen pratat med fascisten vid samma bord så hade han gjort en politisk viktig insats för landet. Jan Myrdal har alltid varit en kommunistisk kuf och fortsätter med detta. Och Jönköpings Posten har avslöjat en sd:are som har begått krigsbrott i trettio år i FN:s tjänst, åtminstone i sina anonyma kommentarer på nätet. Han har väl velat erkänna precis som bovar pläga behöva förr eller senare och han sitter nu för sd i Habo och heter Lennart Karlsson. Han framstår också som en kuf. 

Och så bollar de kufiska tidningarna Aftonbladet och Expressen uppgifter mellan sig om 7-8 IS-män i Sverige. Jaså. Jag trodde de var fler. Men stabsläge är intaget och hotet kan vara reellt så jag borde väl inte skoja om detta. Stockholm lär vara hotat. Jo jag minns terroristen från julen 2010. Och han var verklig, men en klant så han tog bara död på sig själv. Eller också jobbade skyddsänglarna hårt just den dagen i rusningen vid Drottninggatan. Vi skattebetalare försörjde denne terrorist. Rätt åt oss.

Men kanske är vi människor alltid sådana här kufar och klantar fast i vanliga fall tror vi att vi är bäst och att ingenting kan gå fel. En särdeles kriminell kuf som jag skulle vilja slippa ute i friheten är pyromanen Ulf Borgström, som har släppts i dag. Dock vill han leva ett vanligt liv har han sagt. Vi hoppas på det. 
Och här är fatwan utfärdad av islamistiske imamen Abo Raad i Gävle inför
valet 2014. 

En befallning således till muslimerna att rösta på de rätta partierna.
Miljöpartiet i första hand och sedan Vänsterpartiet. Visst är det underbart!
Ingen kuf där inte. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar