torsdag 2 november 2017

Lasse Kronér ställer in sin julshow

UPPDATERAT
Ja det är ingen ände på det hela, eller kanske ända vad vet jag. Det är nyp och tjyvnyp hela vägen bland alla kändisar. Har inte värdegrundsindoktrineringen tagit ordentligt? Var vi inte vaccinerade hela vägen? Vad gick snett? Henmänniskorna borde väl veta bättre? Har vi kokat soppa nu på hela PK-eliten? Nej vem kan man lita på. Inte Doobidoo-mannen Kronér, inte fine Soran Ismail, inte gapflabbande Fredrik Virtanen, inte genomtrevlige Martin Timell. Vad är det som händer? Nu ställer Lasse Kronér in sin julshow. Han skulle vara med i Jul för sjutton, men väljer att hoppa av. Han vill ge sina musikkolllegor det utrymme de behöver, säger han. Så trist! Nu är alla misstänkta. Vilken värld!
3.11.2017
Och inte heller Smartare än en femteklassare får se Lasse Kronér som programledare. Han hoppar av det jobbet också. 
4.11.2017
Skådespelaren Kevin Spacey är också portad från sitt samarbete med Netflix. Grattis! Eller hur ska man uttrycka det. Han är anklagad för försök till våldtäkt och sexuella trakasserier.
8.11.2017
Kevin Spacey klipps nu bort ur storfilmen All the money in the world, som inte ännu har haft premiär. Istället spelas nu scener in med Christoffer Plummer och premären väntas ske som planerat den 22 december i år. 

Här skrev jag tidigare om detta. Och här ännu mer. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar