lördag 19 oktober 2024

Stina Wollter antisemitisk judehatare

Jag skrev om henne senast här när hon grät ut i TV4 för det var så synd om henne. Detta för att hon hade sagt det värsta man kan säga om judar efter den 7 oktober förra året. Hon menade att det var Israel som gjorde denna terror mot sina egna och att de tog organ och hud från dödade palestinier. Kan man uttrycka sig värre?

Det var som att höra Hitler om igen ta plats i Stina Wollters mun. Hon har levt länge på att hon är dotter till Sven Wollter, som visserligen var kommunist, men han var en vänlig människa. Han borde rotera i sin grav nu när dottern ska få göra egna TV-program med nakna kändisar som hon tecknar av. SVT kör detta i november och ursäktar Stina Wollter med att det inte handlar om "världsläget". Nej det gör inte antisemitiska tankar eller uttalanden heller utan det rör vardagen för denna minoritet i Sverige och i hela världen. 

Det handlar om att judar måste vara rädda i sin vardag. Att de måste frukta den miljon muslimer som finns i Sverige och så sådana medlöpare som finns i vänsterpartiet. Det hat som uttrycks mot dem och den terror som det innebär för de omkring 20 000 judar som bor i Sverige. 

"Naken med Stina Wollter" ska sändas från den 13 november i sex avsnitt i SVT och en av kändisarna sägs vara artisten Molly Hammar. Vem är det undrar jag? Har aldrig hört talas om denna "kändis". Stina Wollter ska betrakta kropparna hos dessa människor utan att döma. Jösses! Jag har gått krokikurs och inte alls dömt kropparna utan bara tecknat av dem. Det gör människor på konstkurser. Har gjort i långliga tider. 

Stina Wollter lever i sina föreställningar om att människor dömer andra. Som personer och kroppar. Men den som dömer allra värst är hon själv. Med sina konspirationsteorier om judar. Vad sysslar SVT med som ger henne denna obegripligt stora uppmärksamhet? Uppenbarligen lever SVT kvar i någon viktoransk tid på 1800-talet när kroppar var tabu och skulle döljas. Vi skriver år 2024 och nakna kroppar är något jag och andra gäspar över. 


Så här såg det ut när Stina Wollter spred konspirationsteorier om vad som hade hänt den 7 oktober förra året. Hon är absolut inte någon som förtjänar sex egna TV-program i SVT. Den TV-kanal som vi alla betalar. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar