torsdag 21 maj 2015

Satsning på extremister

Både Örebro och Stockholm satsar på extremister. En import av dylika har gjorts tidigare och nu måste orterna ta hand om dem genom att ge dem en gräddfil in i samhället när de väl återvänder från sina terroraktioner. Jag känner igen det svenska förhållningssättet: huka och var eftergiven. Inte några straff för att ha deltagit i folkmord. Örebro fick massiv kritik för detta och släppte planen. Men Stockholm ska införa all möjlig hjälp när de kommer tillbaka, för att förhindra att de förblir terrorister. Det är rödgrön majoritet i Stockholm. 

Det är rödgrön majoritet i Stockholm.
Här är mandatfördelningen i kommunfullmäktige.
Nyligen uppmanades muslimer att kämpa för jihad vare sig det är för IS på plats eller de befinner sig i sina hemländer. Det går bra vilket som. Att då behandla dessa, när de kommer tillbaka till Sverige, med silkesvantar verkar inte riktigt vara rätt sätt. Det är att bocka och buga för kriminella. Dock finns planer på att ändra lagen även i Sverige så att det blir olagligt att åka till länder för att delta, förbereda eller planera terror. Detta som borde vara självklart, men inte är det. FN och USA vill också stoppa dessa resor, vilket är misshagligt för vänstern.

Världen förändras så fort att lagstiftning och tankeverksamhet hos politiker inte hinner med. Förmodligen kommer samhällets resurser, finanser att sätta stopp för dylika satsningar. De välmenande skrivningarna betyder inte så mycket om det inte finns pengar. Och det gör det inte för redan nu är både arbete och bostäder en icke-resurs på grund av den stora människoimporten Sverige gör varje år. I år blir männen också fler än kvinnorna beroende på att de flesta nya svenskarna är män. För första gången i historien är de flesta svenskar således män. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar