söndag 13 maj 2018

Prins Harrys blivande svärfar girig på pengar

UPPDATERAT
Meghan Markles pappa Thomas Markle har iscensatt bilder, som han har sålt världen över, när han sitter och tittar på sin dotter framför en dator. Det är fejkade paparazzibilder, som han villigt gick med på tillsammans med en fotograf. De har tjänat massor med pengar på dessa. Världen runt. För trots prins Harrys vädjanden att låta den blivande svärfadern vara ifred så har medier köpt och publicerat dessa bilder. Här kan ni se ett klipp från youtube där det hela avslöjas. 

Trist med en sådan svärfar som är girig på att tjäna pengar på sin dotters berömmelse. De fick upp till en miljon kronor för bilderna. Prins Harry och Meghan Markle gifter sig nästa lördag den 19 maj. Hon blir inte prinsessa utan eventuellt kommer hon att bli hertiginna. Meghan Markle har gett upp sitt tidigare liv för att bli medlem av engelska kungahuset. Hennes pappa Thomas Markle kommer att föra henne fram till altaret i St Georges kapell i slottet Windsor. 
14.5.2018
Thomas Markle skäms över att ha blivit tagen på bar gärning i sitt utnyttjande av sin dotter och tänker be om ursäkt, säger hans son. Sonen ursäktar fadern med att familjen har varit under hård press sedan förlovningen blev känd. Det finns dock inga planer på att han inte ska föra fram sin dotter till altaret på lördag när hon ska gifta sig med prins Harry. Det engelska kungahuset uttalar sig inte om saken. 
20:31
Thomas Markle kommer inte att närvara vid bröllopet för han har haft en hjärtattack för sex dagar sedan. Han vill heller inte chikanera sin dotter eller den engelska kungafamiljen. För det var sant att han hade iscensatt bilderna och tjänat pengar på dem. Ja hur ska då Meghan komma fram till altaret? Vem ska ge bort henne? Traditionellt så gör ju pappan detta. Så pinsamt alltihop. Nu blir det istället mamman som ska följa henne till altaret. 
15.5.2018
Jodå nu sägs Meghan vädja till sin far om att komma till bröllopet. Det börjar verka fake news nu för Daily Mail kan naturligtvis skriva vad de vill om kungahuset. Ingen därifrån kommer att protestera. Och mediet kan suga på denna goda karamell ända till lördag då verkligheten tar över. 
13:43
Jodå mamma Doria Ragland får välsignelse av pappa Markle att ta dottern till altaret på lördag. Och Meghan Markles mamma är svart så vad vore bättre? Då visar engelska kungahuset hur lite de bryr sig om traditioner. Det vore väl bra?
16.5.2018
Till slut är det avgjort. Meghan Markles pappa Thomas ska genomgå en hjärtoperation i dag och kan inte komma till bröllopet. Spännande att se hur det går till på lördag. SVT1 sänder från klockan 12. Hade inte tänkt att titta, men nu måste jag nästan göra det. Meghan Markles bror Thomas Jr skrev ett brev till prins Harry för att övertyga honom om att inte gifta sig med systern. Pappan påstår att det gav honom hjärtattacken i förra veckan. 


Prins Harry och Meghan Markle
gifter sig nästa lördag.
Faksimil från Google. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar