söndag 1 september 2019

Ajöss och goodbye!

Nu har jag skrivit på bloggar i mer än tio år. Det räcker tycker jag. Vill inte uppmärksamma hur illa det står till i världen längre. Internet är uppdelad i en manlig och en kvinnlig sfär precis som ute i levande livet. Det finns sårade pojkar där ute och omhändertagande mammor. En del sajter är helt inne i den kvinnliga sfären och tillbakablickande, nostalgiska. Andra är stränga, vetenskapliga, mekaniska och manliga. Det finns ingen utveckling där heller. Allt är som vanligt. Jag har räknat till en massa mord/dråp den här augustimånaden och det verkar bli värre. Ingen värld jag vill vara del av. Den får andra sköta. 

PS. Om ni vill följa mig mer så finns jag på facebook under namnet Hach Rudberg. DS. 
Sommaren går mot sitt slut i trädgården.
Men än blommar rosorna!


6 kommentarer:

 1. 14/6 2014
  Samma nedläggning...
  Hoppas du snart är tillbaka.
  HUAM

  SvaraRadera
 2. Nej....det där gillade jag inte! Sluta inte blogga, snälla.

  SvaraRadera
 3. Lite tråkigt, men bloggar kommer och bloggar går. Eller så blir de
  bara inaktiva utan att s a s lägga ned på riktigt ...

  SvaraRadera
 4. Nej nu är det för evigt! Det finns ingen arbetsplikt när man är 70plus. Det har känts som ett arbete i samhällets tjänst. Nu tar jag ledigt! För evigt.

  SvaraRadera
 5. Synd, du är en av få bloggare jag läser regelbundet, säkert under 10 år på tre olika bloggar. Du verkar sällsynt klokt och kommer att sakna dina perspektiv. Hoppas du får lust att skriva emellanåt på facebook, men det skall så klart inte kännas som ett jobb. Ta hand om dig, Jimmy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Jimmy! Nu har jag stressat av redan och sov länge i morse. Har tagit hand om andra hela livet och också samhället på olika nivåer. Nu ska jag ägna mig åt annat skrivande och omhändertagande av de närmaste plus mig själv.

   Radera