fredag 30 augusti 2019

Mördades 12-årige Mahmoud på Värmdö?

Frågan uppstår nu när hans mamma Amina framträder i DN och berättar om honom. Han var en ordentlig pojke och skulle aldrig försvinna på det här viset, säger hon. Han var på väg till Ösbyskolans fotbollsplan där hans bror fanns och släpptes av några hundra meter därifrån har hans kusin berättat. Istället hittas han drunknad efter ett par dagar av Missing People i Ösbyträsk. Hur hamnade han så långt bort? Han försvann på lördag kväll och hittades på måndagen. 

Hela familjen är rädd säger mamman till Mahmoud. Hon vill skydda sin familj och familjen ska flytta för det är viktigt att ta hand om familjen. Hon anklagar inte någon och har inga bevis på att någon annan har gjort detta mot hennes son. Hon är bara misstänksam och känner en oro och stor rädsla. Om någon har gjort detta mot honom, vad kommer då hända henne och de andra barnen, undrar hon.

Polisen utreder fortfarande Mahmouds död som mord. De har också anmält sig själva för tjänstefel för att det ska klarläggas om de har gjort något fel, som inte genast på lördag natt började leta efter Mahmoud. Mamman säger att de aldrig pratade med henne utan bara med hennes barn. Mahmouds bröder. Familjen kom till Sverige förra året och har befunnit sig några månader på Värmdö. För en dryg vecka sedan berättade polisen att de inte är färdiga med utredningen kring Mahmouds död. Han försvann den 3 augusti och hittades drunknad den 5 augusti. 

Här skrev jag tidigare om detta. 


Ösbyskolans fotbollsplan ligger drygt en kilometer
från Ösbyträsk där Mahmoud hittades drunknad.

Faksimil från TV4. 1 kommentar:

  1. Man får väl säga att det var väldigt mycket plats familjen
    fick i DN.Men den långa artikeln låstes dock in bakom en
    betalvägg ...

    SvaraRadera