onsdag 5 juni 2024

Rappare lever farligt C Gambino mördad

 Rappare är ofta kriminella samtidigt som de tjänar bra på sina låtar. En sådan var C Gambino som sköts till döds i ett garage i Göteborg i går kväll. Han höll sin identitet hemlig så ingen visste egentligen vem han var. Han tillhörde dock norra gänget i Biskopsgården. Som legat i fejd med södra sedan 2012. Nu berättar alla medier vem det var som sköts istället för att skriva känd rappare. Det är väl bra. Han hette ju inte C Gambino. Han fick en Grammis nyligen som bästa rappare och hade miljontals spelningar på Spotify. Han släppte för en vecka sedan sin sista låt, som hette Sista gång. 

Uppenbarligen så visste de som sköt vem han var. Eller gick han alltid omkring med svart mask och håret dolt? I så fall var han ju lätt igenkännlig. Han hette Karar Ramadan egentligen. Inget slående artistnamn. Aftonbladet har en lång intervju med Jafar Sadik, 28 år, också känd svensk rappare, som numera befinner sig i Ghana och har hittat ut från brottsligheten och de kriminella länkarna. Han är ursprungligen från Somalia och är muslim, men han stal första gången när han var sju år. Han tjänade 30-40 000 i månaden på att sälja hasch som tonåring och har fått diagnosen ADHD numera, men tar ingen medicin. Uppenbarligen är det bra att flytta från Sverige. Det tycker Jafar Sadik, Jaffar Byn, numera JB också, men det fungerade inte tidigare för honom. Och nu är det för sent för C Gambino. Han blev 26 år. 


Den här bilden är så mörk att jag först trodde det var ett vapen han höll i, men det är den Grammis C Gambino fick i maj. Nu är han skjuten och mördad. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar