fredag 16 januari 2015

Josef ville hamna i paradiset

UPPDATERAT
"Josef" från Göteborg ville åka och strida för IS för att hjälpa sina bröder och systrar och "hamna i paradiset".  Men hans föräldrar ville inte hjälpa honom och inte heller en sheikh, som han tyckte var elak mot honom då. Han ville ju hjälpa till. De var ju frihetskämpar i Syrien. Det var vad han visste och han hade sett bilder på barn, som grät för deras föräldrar var döda. Och en nära vän hade dött i strid och det inspirerade honom. Han ville också bli martyr. Men eftersom föräldrarna inte godkände detta skulle heller inte martyrskapet gälla och inget paradiset heller var inom räckhåll för honom.

Hur kan en ungdom från Göteborg gå på den propagandan? Ja, förmodligen för att ingen säger emot den. Han hade aldrig hört talas om att IS skar halsen av människor då. Senare blev han glad när IS fångade någon från regimen och skar halsen av honom. Han bad i smyg när han blev religiös och kände mer och mer i sitt hjärta att han ville göra något, men till slut sade en religiös ledare att han kunde göra mer nytta här i Sverige om han hjälpte människor här.

Paradiset i islam är fullt av sex och oskulder. Alla är unga och vackra och beskrivningarna påminner mycket om det som sexuellt utsvultna unga män vill ha. "Allah kommer att göra gamla kvinnor till unga kvinnor och icke jungfrur till jungfrur. De himmelska kvinnorna, särskilt skapade för folket i paradiset, kända som hur a´yn är en vacker ung kvinna med klar hud och intensivt mörka ögon. Dessa kvinnors bröst kommer att vara runda som granatäpplen och de kommer aldrig att hänga slappt eftersom dessa kvinnor aldrig kommer att bli gamla."

Det är ett paradis för unga män, som aldrig har begripit vad kärlek är eller att sex inte är något som kvinnor ska ställa upp med varken i något paradis eller här på jorden, men beskrivningarna av hur en man kan ha sex med hundra jungfrur på en förmiddag i det islamska paradiset är ändå legio. Det är en barnslig beskrivning som gamla män lurar unga att gå på. Den som har den lägsta graden i paradiset kommer att få 80 000 tjänare och 72 fruar plus ett palats gjort av pärlor, smaragder och rubiner. Hur dumt som helst fast förstås inte i huvudet på unga män. I bibeln finns Höga visan, som handlar om den älskade och beskriver en älskad brud och brudgum, inte något paradisiskt horhus med sex hela tiden. Medan det muslimska paradiset verkar mer vara som nedan en dröm under rusets inverkan. På jorden.
21:26
I Danmark vill man att de som strider i Syrien och Irak för IS ska betraktas som landsförrädare och straffas därefter, men i Örebro vill centerpartisten Rasmus Persson att de ska få psykologhjälp, bostad och jobb som belöning för vad de har gjort. En ny karriärväg således att bli terrorist.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar