torsdag 5 september 2024

Syrier skjuter afrikan inne på skoltoalett i Trångsundsskolan Huddinge


 
Jo det ser ut som att det var en Glock som användes i skjutningen från en invandrad syrisk tonåring mot en afrikansk tonåring. Den afrikanske sköts i huvudet. Syriern gjorde ett misstag sade han, för det var inte den eleven han hade i uppdrag att skjuta utan någon annan person. Så nu är alla 15-åringar och yngre på väg att bli mördare i Sverige? Nej så kan det ju inte få vara. Just den här grabben som sköt kom hit 2015 och hade det bra med sin familj. Men naturligtvis så ska det skjutas lite. 

Och i DN så framträder mamma Anna som inte visste ett dugg om att hennes fine son åkte runt i landet och sköt. Också han 15 år. Förr i världen så började ungarna jobba då. De gick ut skolan efter sjunde klass och skolades in i den vuxna världen. Men numera är det pengar och skjutande som gäller. Att bli rik som 15-åring för att hävda sig. Så dumt så det är svårt att begripa, men det har blivit facit efter att Sverige har importerat stora mängder människor utifrån. De flesta kom från Syrien 2016, för därifrån var det fritt fram eftersom det var krig i deras hemland. 

Denne invandrade syriske tonåring har framhållits av Sveriges Radio som ingående i en praktfamilj, som kunde köpa sig en bostad efter några år i Sverige. Den afrikanske grabben är opererad och kommer att klara sig. Han hade väl tur ändå. Ska han hämnas sedan? Dessa båda hade tydligen bråkat oupphörligt. 

6.9.2024

En trygghet har slagits i spillror säger rektor Kaj Majuri vid Trångsundsskolan. Jaha det är ungefär som "vi såg det inte komma" som politiker sade tidigare. Hur många andra potentiella gangstrar finns det på skolan och hur många fler vapen går det att ta med? "Känslan var som när Palme mördades", säger denna inkompetente rektor också. Jaha? Han såg det verkligen inte komma. Att jämföra ett statsministermord med detta. Kaj Majuri befinner sig på samma naiva stadium som politiker som Stefan Löfven gjorde år 2015. Då när Sverige eller Europa inte byggde murar. 

17:12

Den 15-åring som sköt är begärd häktad. 

7.9.2024

15-åringen är nu häktad på sannolika skäl för mordförsök och grovt vapenbrott på Trångsundsskolan. Han säger att han är oskyldig. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar