tisdag 24 september 2024

Heja islam ta över världen nu!

UPPDATERAT

 Jösses vad trött jag blir på hizbollah och islamister plus iranska mullor och ett Iran som nu söker fred med Israel. Munväder sade min väninna. De är ju inte ens i krig med Israel, men erkänner således att de ligger bakom hizbollah. Det är Israel som vill destabilisera regionen enligt Iran. Jovisst ingen anfaller Israel (sic) fast hizbollah har skickat massor med raketer till norra Israel sedan den 8 oktober förra året. Och i Jemen är också Iran inblandat. Denna teokrati som måste ha en religiös ledare. Ungefär som Vatikanen i Europa. 

Detta kan ju inte fortgå. Och jag är beredd att slå vad om att dessa 88 miljoner i Iran kommer att bli något annat innan jag kilar vidare till andra sidan. Varför ska det finnas en stat i världen som styrs av Allah, dvs i verkligheten de maktfullkomliga mullorna som är teologer och jurister i en person. Vilken skräckversion till människa. 

Men för guds skull ta över hela världen Iran. Det är väl dags nu när Afghanistan med 41 miljoner också är en teokrati. Det blir ju sammanlagt över 100 miljoner människor. Och muslimerna är lika många som de kristna ungefär på denna jord. Ge alla muslimer vapen och raketer och låt världen explodera för det vill väl Allah? Sluta med det där snacket om att ingen vill ha krig. Det är klart att ni vill. Hur har världen förändrats någonsin utan krig? Och alla som dör blir så lyckliga med 72 jungfrur på andra sidan. Kvinnorna är kanske inte lika intresserade, men vem bryr sig. Bara män räknas. 

Jag säger som Dannion Brinkley, som har skrivit boken Inte rädd för att dö. Det berodde av att han verkligen dog när blixten slog ned, men återupplivades och begrep att vi är alla stora andliga varelser, som är här i mänsklig skepnad för att inse detta. Att vi alla överlever verkligen döden, för hur tar man död på en andlig varelse, och vi behöver inga religiösa ledare. Och ingen Allah heller. Men maktmänniskor har inte kommit långt i sin utveckling. De befinner sig vid chakra två där makt och sex har sin boning. Så trist. Och det hela går ut på att hota och skrämma människor. 

Frågan är om mänskligheten kan inse detta nu eller om det måste fortgå så att outvecklade själar alltid gör insteg på denna jord med syftet att förtrycka andra människor och ta död på så många om möjligt. Ingen gud straffar människor när de dör. Det är en myt. Eller som min mamma sade: helvetet har vi väl här på jorden. 

10:42

Hizbollah tar till alla medel för att stoppa också journalister från att ge information. En kvinna som såg Expressens reporter tala i Libanon på ett annorlunda språk alarmerade Hizbollah. Det tog 30 sekunder så dök två män upp och begärde att få se legitimation och tillstånd. Så bad de journalisten att flytta närmare motorvägen. Hizbollah hade uppenbarligen folk i området, vilket inte skulle synas. De tror att de gör en god gärning då när de vaktar och blir belönade senare som muslimer i himlen. 

13:47

Iran genomför regelbundet operationer i Sverige. De skickade ut desinformation till tiotusentals mobiler i Sverige under Nato-processen. Men det är fantastiskt Iran skicka nu raketer och vapen till alla muslimer i Sverige så blir landet genast muslimskt. Nä, tror inte det. Men lite mer samverkan med kriminella står väl alltid på agendan. Och en miljon muslimer i Sverige är något att räkna med när Allah ska ta över. 

Modell av helvetet som finns på Tekniska museet använt i filmen Häxan. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar