onsdag 23 januari 2019

Annika Strandhäll betalade inte

UPPDATERAT
Jag har inte gillat Annika Strandhäll (s) sedan hon skyllde på pensionärerna som var de som belastade finanserna i Sverige och inte alls den stora invandringen. Hon bor på Värmdö precis som jag, men betalar inte när hon anlitar folk för att jobba på villan. Nu har hon blivit stämd av en arkitekt, som inte fick betalt för den glasveranda som skulle byggas på villan. Hon var skyldig 19 000 kronor, men hennes sambo betalade inte. 

Fakturan förföll redan den 15 maj 2017, men har fortfarande inte blivit betald. Det kan inte bero av dåliga inkomster. Glasverandan blev aldrig byggd eftersom bygglov inte beviljades av kommunen. Annika Strandhäll äger också huset och är betalningsansvarig. Hennes sambo säger nu att han kommer att betala men att han väntade sig ett samtal om detta först. Vilket fantastiskt par det verkar vara. Ingen har koll och när de blev påminda i december förra året var de på resa och skulle återkomma med skälen till att det inte blev betalt. Kanske skyller de på arkitekten att kommunen inte har beviljat bygglov? Strandhäll har betecknat sig som arbetarklass och köpte denna villa år 2012.
25.1.2019
Kanske  betalade inte sambon räkningen då när den förföll 2017 för att han hade böter att betala på en mycket större summa nämligen 75 900 kronor, för att han hade snattat varor på Mediamarkt. Han försökte stjäla två lampor, vilket var dumt förstås. Lamporna kostade inte mer än 758 kronor. Hade varit bättre att betala. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar