onsdag 1 december 2021

Strandhälls följetong med betalningsanmärkningar

UPPDATERAT

 Ja att ha en miljöminister som inte ha koll på hur många kärnkraftverk (Forsmark, Oskarshamn och Ringhals) det finns eller som inte kan hålla koll på sin privatekonomi bådar inte gott. Nio betalningsanmärkningar har Annika Strandhäll haft under de senaste åren, som gått till kronofogden, och hon ljög uppenbarligen i TV när hon sade att hon inte hade haft några. Eller att hon inte mindes några. Hur dumma tror hon att journalister är? Det är därför journalister ibland ställer dumma frågor för att avslöja sådana här självklartheter. Nämligen. 

Hon försökte säga hörde jag genom radion att det har varit så synd om henne eftersom hennes sambo tog livet av sig. Så därför händer saker. För det var hennes sambo som skötte ekonomin. Jaså! Andra människor har naturligtvis inga besvärligheter i sina liv. Bara hon. När det gäller räkningar så kan hon ju anställa någon att hålla koll åt henne. Det har hon råd med. Hon har ju ministerlön på någon miljon eller vad det blir. Hela 142 000 per månad låg lönen på för förra miljöministern. Blir kring 1,7 miljoner. Det är vad jag får ut i pension under fler än tio år. Före skatt. Fy fabian!

Hon bor här på Värmdö i eget hus. Hennes äldsta dotter är 17 år. Hon kanske kan hålla koll på mamma? Tonåringar brukar ju skämmas rätt mycket för sina föräldrar, så det vore kanske bra om dottern kunde lära sig ekonomi åtminstone. 

Här kan ni läsa mer om Annika Strandhäll!

3.12.2021

Självklart är det väldigt synd om Annika Strandhäll, som ville ifrån sin man Thomas Wolf innan han tog livet av sig. De hade separerat. Men hon såg det inte komma att han skulle ta livet av sig. Tydligen vanligt med denna blindhet hos socialdemokrater. Det hände för två år sedan och det är klart att det var svårt. Jag vet eftersom jag har följt en sambo, och pappa till mina barn, till döden och fått ta hand om sorgen för familjen efteråt. Men räkningarna blev betalda. 

Det är märkligt att en sådan fristående feminist i en feministisk regering, som Annika Strandhäll inte kan hålla koll på basen i livet. Ekonomin är den vi står på och är beroende av och att Magdalena Andersson har förtroende för henne kan inte vara sant. Hon som är utbildad civilekonom måste tycka att det är bedrövligt att ha en sådan miljöminister. 

För övrigt går det hur lätt som helst för vem som helst att ta reda på var Annika Strandhäll bor. Det är offentliga uppgifter, men hon har gått i taket över att det finns en bild över hennes hus eller film så att "kreti och pleti" kan se hennes hus. Vem är hon drottningen af Wermdö? Vem bryr sig? Det är uppenbarligen något fel på denna kvinna, som borde stå på egna ben, men inte gjorde det som vuxen. Gubben tog hand om ekonomin när han levde, under 19 års förhållande, inte hon. Så hon är helt handfallen sedan. Uppenbarligen. Illa. Och det finns ingen hotbild mot henne från högerhåll. 

15:16

Nu krävs att moderatledaren ska ta sverigedemokraterna i örat och ha ett allvarligt samtal angående bilden, bilderna som publicerats av Annika Strandhälls hus på Värmdö. Det är den socialdemokratiske partisekreteraren Baudin som tycker så. Vad är det för dumheter? Ska ett parti uppfostra ett annat? Ska Kristersson tala Åkesson till rätta? Hur vore det om socialdemokraterna tittade sig i spegeln istället. De hotar nu med en smutsig valrörelse. Ja det är väl de som för länge sedan har startat detta genom anklagelser för både det ena och det andra. 


Så här lätt är det att hitta Annika Strandhälls hus från luften på hitta.se. Det är offentligt var hon bor och hon har således inte polisanmält några hot och velat att bli anonym. Här är tomtgränserna utsatta också. Snäll som jag är fast jag tillhör "kreti och pleti" enligt Annika Strandhäll så har jag inte satt ut adressen. Hon berättade att hennes 12-åring var ensam hemma. Det var dumt. Har hon inte lärt sig att skydda sina barn?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar