tisdag 28 maj 2024

Styrs svenska folket av sverigedemokraterna?

 Det verkar som om tesen att svenska folket är så dumma att de går på allt som sägs av sd ska bevisas nu äntligen inför EU-valet. De röstande kan inte tänka själva utan är något slags styrda zombies som kan vändas åt olika håll för att fås att rösta åt vänster eller höger. Vilket folkförakt!

Människor lever i sina verkligheter och naturligtvis är det så att de som är beroende av bidrag röstar åt vänster för där finns alltid pengarna genom höga skatter, medan de som själva vill bestämma över sina pengar röstar åt höger för där kan man tänka sig att sänka skatten. Mycket enkelt för människor behöver pengar för att överleva. 

Förr i tiden - bara för några decennier sedan - så såg verkligheten inte ut som den gör nu. För varje dag hittar vi rubriker i tidningen som gör att Sverige verkar ha tagits över av kriminella som sedan kan fly till Turkiet och bli medborgare där - om de inte redan är det - och klara sig undan svensk rättvisa. För Turkiet lämnar inte ut sina medborgare, inte ens om de är gangsterkungar i Sverige. 

Ingen enda människa är så dum att den inte kan räkna kronor och ören. Och det görs varje dag av någon som jag som inte har så många kronor att räkna längre. För övrigt tycker jag ni kan läsa den här ledaren i Göteborgs-Posten som säger detsamma som jag ungefär fast med andra exempel 

Inte nog med att sd styr svenska folket utan Jimmie Åkesson styr också de andra partierna i regeringen. Vilken makt han har! Bilden av C Altgård. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar