tisdag 3 september 2024

Miljöskurken Bella Nilsson alias Fariba Juliette Jennifer Vancor alias Isabella Khatibi Ghabah Tappeh

 Alla de ovanstående namnen gäller den miljöskurk, som trodde hon kunde göra som hon ville. Hon kom hit från Iran när hon var sexton år och i det landet styr imamer både religiöst och politiskt och kristna är inte så mycket värda. Så hon gick in för att smörja hela omgivningen med sin vackra, men falska utstrålning. Hon bor på Hornsgatan i Stockholm. 

Först fick hon naturligtvis pris av det naiva svenska samhället (läs Dagens Industri) för att hon var entreprenör i sopbranschen. Och fick tillskyndare som Thomas Sjöberg journalist och författare hos vilken hon fick förklara sig oskyldig. 

Kring en miljard beräknas den städning kosta, som hon och Think Pink gjorde så att samhället fick ta hand om. Sopor slängdes lite överallt i Sverige. Istället för att återvinnas som de skulle. Usch! Fy bubblan eller vad man säger numera. I Botkyrka brann soporna i månader och spred lika mycket miljöfarliga föroreningar i luften som Stockholms trafik under ett år. 

Värre miljöskandal hade inte inträffat någonsin i Sverige och det har aldrig varit en så stor rättegång kring sopor i Sverige. Den börjar i dag och elva står åtalade. Femton kommuner var utsatta för dumpning av sopor. Och naturligtvis hade bolaget Think Pink inte tillstånd för denna massdumpning. 


Denna donna har bytt hårfärg från det hårt blonderade till sin förmodligen riktiga hårfärg. Tro inte ett ord av vad hon säger. Hon har varit strippa och porrklubbschef i Sverige innan hon började dumpa sopor. Måtte hon få ett långt fängelsestraff för sin miljöfarliga hantering av sopor. 


 

1 kommentar:

  1. Hon har förvisso vunnit pris hos Dagens Industri men den årliga utmärkelsen
    "Framtidens entreprenör", som utdelas av SvD och Carnegie, tycks inte ha
    tillfallit henne ...

    SvaraRadera