måndag 7 september 2015

Ikeamördaren totalförvirrad kristen

UPPDATERAT
Den 36-årige man från Eritrea, som hade uppehållstillstånd i Italien och som därför skulle utvisas ur Sverige uppger att han har skickat sina båda mordoffer till paradiset och att han själv ville bli mottagen av Gud och att det var därför han knivskar sig själv svårt på Ikea. Hans uppfattning om kristendom verkar tagen direkt ur någon galen människas inre. Han har beskrivits som kristen av de andra på asylboendet.

Han har utfört detta knivdåd för att "folk skulle förstå honom". Så resonerar en vansinnig, som har tappat koncepterna. Han hade utvisats förut till Italien från Sverige och gömde sig då år 2013 och blev illegal. Att han nu inte togs om hand tills han hade kunnat lämna landet är Migrationsverkets stora misstag. De är också skyldiga till dessa mord genom sin passivitet. Ikeamördaren ska genomgå stor rättspsykiatrisk undersökning.

Här skrev jag tidigare om Ikea-morden. Här om att Ikea slutade sälja knivar. Och att statsminister Stefan Löfven var i Västerås den dagen morden skedde på Ikea, men han vågade förstås inte säga något om detta. Det skedde fem mord den veckan. Tre av dem hade svarta män som förövare. Det fjärde utfördes av två bröder med ursprung i Libanon. Det femte vet jag ingenting om för mördaren körde ihjäl sig strax efteråt. Det hände i Malmö. I Sverige sker mellan 70-110 mord per år. 
9:30
Här nedan är polisens bilder från Ikea där man ser hur 36-åringen beväpnar sig med knivar ur deras sortiment. Bara någon minut senare överföll han mamman och hennes son och mördade dem. Det var Carola Herlin, 55 år och Emil Herlin, 28 år som mördades. De var från Hemvattnet utanför Skellefteå.
16.10.2015
Ikeamördaren hade spår av metamfetamin i blodet. Han dödade både mamman och hennes son genom knivhugg i magen. De dog båda inom någon minut av förblödning. Mördaren var inte psykiskt störd vid morden utan han hade planerat att göra detta. Rättegången ska börja den 28 oktober.
30.10.2015
Ikeamördaren döms till livstids fängelse och han förbjuds att återvända till landet. Utvisning. Bra så!
16.12.2015
Ikeamördaren Abraham Ukbagabir vill ha lägre straff i hovrätten, tidsbestämt sådant för han hade inte för avsikt att döda. Han vill ha straff för grov misshandel och grovt vållande till annans död plus att han inte vill utvisas. Nä det skulle ju betyda att man genom att mörda två svenskar kan få stanna i Sverige. Vad skulle detta skicka för meddelande till andra invandrare eller asylsökanden?
22.12.2015
Mördaren får livstid även i hovrätten och ska utvisas. Inga förmildrande omständigheter. 

PS. Det är så att man längtar efter Skogsturken. För sju år sedan kunde vi skratta gott tillsammans åt detta. Här kan ni se. Och vad hade hänt i dag? Här blir ena gänget hotade med stryk. Men de "tar det lugnt" rakt igenom. Och inget händer. DS.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar